Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PEVAČICA PREKRŠILA PRAVILO, ALI JE PRODUKCIJA NIJE IZBACILA

Saška udarila Eru Ojdanića metlom!

Autor: A. Veljković | 17.06.2013 - 23:45:00h | Komentara: 13

Učešće u rijaliti programu „Farma“ pravi je dokaz da oni koji su na imanje ušli kao dobri prijatelji vrlo lako mogu da završe kao krvni neprijatelji. Pravi primer za to su uvrede koje su pale između Ere Ojadića i Saške Karan, a pevačica je čak u noći između nedelje i ponedeljka fizički napala kolegu.

Nakon što su se pošteno  izvređali, Ojdanić od  Karanove dobio  „čistku“ u leđa

Nakon što su se pošteno izvređali, Ojdanić od Karanove dobio „čistku“ u leđa

Ona je metlom mahala pored njegovog lica, a onda ga nekoliko puta udarila drškom u leđa. Sudeći po onome što je moglo da se vidi na snimku, ovaj udarac Ojdanića nije mogao da boli, ali pravilo je svakako prekršeno.


- Ti mene maltretiraš od kada sam ti bila sluga. Smežuranko jedan perverzni! Ne mogu više da poštujem ni tvoje godine, maltretiraš me bre. Iš od mene i mog kreveta. Ja verujem da se ja tebi sviđam, ali ajde sklanjaj se odmah - pričala je Saška, dok je pevač odmah otišao do kapije kako bi opomenuo zadrugu da ga je Saška udarila i da mora odmah da bude izbačena. Međutim, to se nije dogodilo, a produkcija nije reagovala čak ni pismom.

Inače, pevačica je Ojdaniću uzela veš iz njegove fioke, što je bio glavni razlog njihove prepirke i zbog toga on nije želeo da se pomeri od njenog kreveta dok ne vrati sve na svoje mesto. Nijedan farmer od vike nije mogao da spava zbog njihove svađe, a Milan Tarot se, po nekima na neprimeren način, umešao kako bi odbranio svoju najbolju prijateljicu i polivao vodom Eru po glavi i leđima.

- Marš od nje. Aj sklanjaj se - pričao je vidovnjak dok je vodom polivao Ojdanića.
Kada smo pozvali produkciju da nam kažu kako je moguće da pevačica nije bar opomenuta, oni su nam napisali sledeće:
- Situacija koja se odigrala protekle večeri između Saške i Ere nije bila malicioznog karaktera.

Aleksandar Gazivoda

Aleksandar Gazivoda

Aleksandar Gazivoda: Moguće je da se Eri sviđa Saška!


Suprug poznate farmerke krivi Eru Ojdanića za nesuglasice i sukob koji oni imaju i ne može da veruje da se njihov dugogodišnji prijatelj ponaša tako.
- Era je potpuno drugačiji čovek od kada je drugi put ušao na farmu. Ne znam što napada Sašku i ne priliči takvo celokupno ponašanje njegovim godinama. Ja ne branim Sašku i zameram joj nekoliko stvari, ali evidentno je da on ima nešto protiv nje, kao da ga je neko nagovorio da to radi. I folira se, predstavlja se kao Crnogorac, a nosi srpsku kapu na glavi. Pa ko je tu lud? Mislim da je on manipulator - rekao nam je Gazivoda.

Poslednji komentari
  • Aleksandra Vreme: 18.06.2013 00:54h

    Saška svakom nedeljom što duže ostaje na farmi sve više gubi u očima gledalaca kao normalna osoba. Da je njen muž oštroumniji ne bi je na silu preko veza kao bivši savetnik ministra poljoprivrede držao na farmi. Bolje da je izašla ranije da je narod pamti kao koliko toliko psihički uravnoteženu osobu. Ovako pokazuje patološki oblik sujete što kulminira agresivnom svadljivošću i osvetoljubivošću na iznenađenje i zaprepašćenje gledalaca a da tu stvarno nešto nije u redu vidi se što je izabrala da joj najbolja kolegica na farmi bude Vesna Rivas.

  • mare Vreme: 18.06.2013 01:13h

    Dotični gospodin Gazivoda ne bi trebalo da vrši psihoanalize Ere jer je već jednom pokazao u slučaju analize Bebi Dol kad je rekao da je Bebi Dol dobila zadatak da Sašku likvidira po nalogu jedne političke stranke što je kod Saškinog muža prava paranoja teorije zavere istovremeno i za suze i za smeh. Osim toga zašto neki Crnogorac u Srbiji ne bi nosio srpsku kapu na glavi. Era nije Crnogorac ali ne treba prema ničijoj kapi imati mišljenje kao što to govori Gazivoda. Rijaliti se održava na farmi u Srbiji u seoskom srpskom ambijentu i svako ko je dobronameran može da nosi seosku kapu iako nije iz Srbije.

  • nedjo Vreme: 18.06.2013 01:20h

    jel to ovaj sto pricao da njega i njegovu zenu nekja tajna sluzba proganja?

  • Viki Vreme: 18.06.2013 08:05h

    Samo oni koji ne citaju titlove tj. samo mogu da cuju tv i koji nemaju druge kanale gledaju Farmu, pa zadruga ostavlja ljude koji krse pravila. Bacim pogled dok su reklame na drugom kanalu i vidim da su DOSADNI i verujem da je gledanost minimalna.

  • daca Vreme: 18.06.2013 10:34h

    Gospodin pocinje da gubi kontrolu nad izjavama, svaka nova je smesnija od one prethodne, po kolicini gluposti koju izvaljuje stao je Staniji na crtu, ispade da je njegova zena nevinasce, svi je proganjaju, svi su ljubomorni i zaljubljeni u nju itd. Istina je da je prostakusa i lencuga i vrlo ogranicena i agresivna (o cemu je i sam gospodin muz davao izjave o tome koliko je njegovih devojaka i gde prebila) kojom alkos Tarot manipulise mesecima. Istina je da svi farmeri beze od nje i da se ona zato lepi za Tarota i Vesnu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP