Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GAZIVODA PRIZNAO DA GA PRIVLAČI STARLETA

Saškin muž: Gledam u Stanijine sise!

Autor: A. Veljković | 04.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 8

Saška Karan je u proteklih nekoliko dana oborila sve rekorde u broju svađa na imanju u Lisoviću, a ostaće upamćen žestok sukob sa Stanijom Dobrojević, kada je priča došla dotle da se raspravlja čije grudi gleda pevačicin suprug.

Zna šta  voli:  Aleksandar  Gazivoda

Zna šta voli: Aleksandar Gazivoda

Starleta je tvrdila da Saškin muž gleda u njene obline, a ne u svoju ženu, što nam je neočekivano potvrdio i on, Aleksandar Gazivoda.
- Gledao sam sve te svađe i sada tek shvatam da sam bio u pravu kada sam joj rekao da ne treba da ulazi u „Farmu“.

Redovno se depilira:  Saška

Redovno se depilira: Saška | Foto: RAS

Moraću da prodam kuću da bih platio Saškine penale!


Aleksandar Gazivoda smatra da bi njegova supruga vrlo lako mogla da udari nekoga i da je to njegov jedini strah.
- Znao sam da će do ovoga doći i mislim da će do kraja Saška iz revolta udariti nekoga jer neće moći da se kontroliše. Posle treba da prodam kuću kako bih „Pinku“ platio penale. Planirali smo da zaradi, a možemo sve da izgubimo - izjavio je pevačicin muž.

Kada je Stanija rekla Saški da bih pre gledao u njene grudi nego u grudi svoje žene, bila je pravu. Gledao bih jer su lepe, ali samo ako su prirodne. Ja mislim da je Stanija malo ljubomorna na moju ženu, ali ne mislim na fizički izgled. Kada je Stanija rekla da Saška izgleda kao da je sa štajge, pretpostavljam da je to izjavila zbog suknjica koje ona nosi, ali onda sve žene u Beogradu izgledaju kao sa štajge - rekao nam je pevačicin suprug, a onda obrazložio njegovo viđenje nošenja minica.

- Meni je lepo što Saška nosi suknjice jer ona nije na farmi samo kako bi pokazala da zna da radi seoske poslove, već je to za nju scena i treba da izgleda lepo jer kamere snimaju 24 časa. To što su komentarisali da se Saški vide dlake na međunožju verovatno se dešava jer nema uslova da se depilira, ali u realnom svetu je uredna i vodi računa o tome. Mislim da je Radojka to rekla jer je ljubomorna zato što se Dule mota oko moje žene - dodao je Aleksandar, koji se stidi što je njegova draga pričala o veličini njegovog polnog organa.

Gazivoda bi  gledao u Stanijine  grudi jer su lepe,  ali samo ako  su prirodne

Gazivoda bi gledao u Stanijine grudi jer su lepe, ali samo ako su prirodne | Foto: Zoran Lončarević


- Zaista ne bih komentarisao sve to. Ne mogu da verujem da je pričala o tome i to joj mnogo zameram. Sve ću joj reći kada napusti imanje - dodao je Gazivoda i osvrnuo se na ponašanje repera Ša.
- Do pre dva dana sam ga gotivio, a sada je pokazao da ima blokovsko ponašanje, odakle i jeste. Siguran sam da bi ga Saška pretukla kada bi stali jedan na jedan, a ostala trojica koji kreću na nju, mogu da se obračunaju sa mnom, a ne na nju samu da nasrću - završio je suprug trenutno najomraženije farmerke na imanju u Lisoviću.
Poslednji komentari
  • SvetlanaP Vreme: 04.05.2013 07:41h

    Ovo nije dno dna... vec je dno od dno dna.......!!!Kakav je ovo moron, bez obzira ko je kakav, ovaj se je prvo pljunuo na svoju prodicu..... a cemu...prazne reci..... !!! Fuj! Fuj! Fuj!

  • mima Vreme: 04.05.2013 08:45h

    Da li je suprug Saske Karan, onaj Seseljev vojvoda? Ukoliko me pamcenje ne vara!

  • Lola Vreme: 04.05.2013 10:20h

    A to što joj se vidi "pola organa" koji nije za pokazivanje, to nema veze..tako normalno! A saginje se non stop, svesno ili nesvesno, svejedno..ušla da malo zarade..pa kako tako veliko ime kao ona ne ide da peva nego se blamira, a ovaj je poslao na promociju..kako li se njihova deca osećaju kad ovo vide i slušaju? Ili su deca navikla na sve to..

  • Niko Vreme: 04.05.2013 12:33h

    Sada kada sam videla fotografiju Saskinpg " dase" potpuno mi je jasna njena napaljenost na zgodne momke na farmi i njena isfrustriranost .. Saska je zena slabog morala i nerava, pa ona olajava Staniju, a bila je gora id Stanije negde 83 g, pa eno joj obnazene grudi i figura po FB kruzi za sprdnju

  • Pepi Vreme: 04.05.2013 12:36h

    Koja masivna lopta od coveka. pa jasno zasto izaziba momke i sto se uzarila Saska Karan sdtarleta, kada se taj naziv nije koristio i bilo veoma sramni, eno slike po Fb kruze

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP