Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OTKRILA SVE O FARMERIMA

Seksi Sandra: Jovana pije, Goca se ne kupa, Ša je kompleksaš!

Autor: Smedia/Blic | 24.04.2013 - 11:29:00h | Komentara: 1

U nedelju uveče Seksi Sandra dobila je najmanje glasova publike i ispala je iz rijalitija. Ona je rekla kako nije više mogla da izdrži i da bi preplakala da je ostala do kraja rijalitija. Otkrila je i kakvi su farmeri, ko ima taktiku, hoće li biti seksa, kao i ko ne vodi higijenu, a dodala je da ima i favorite za pobedu.

Seksi Sandra

Seksi Sandra | Foto: Andrej Isaković

- Da sam ispala ranije, ne bih volela, da nisam ispala sad, preplakala bih. Ovo je za mene veliko iskustvo. Ja sebe ne vidim kao seljančicu, ja sam gradsko dete. Nisam znala ni da očistim luk. Ipak, tamo sam sve morala da radim, čak sam ribala podove. Zezala sam se da, kad izađem, moje novo zanimanje će biti čistačica - ispričala je ona po odlasku s farme.

- Mali Filip, Aki i Danijel, ali ako moram da biram, mali Fića. Vredan je dečko, mada takvi ne uspevaju tamo.
Goca se ne kupa
- Goca glumica se nije kupala mesec dana. Ja je nisam videla da je grejala vodu. Niko je nije video da se okupala za ovo vreme. Od mene je uzimala par puta dezodorans, ali je nikada nisam osetila da smrdi. Verovatno je koristila vlažne maramice - rekla je Sandra bez dlake na jeziku.
Zorica najveći taktičar
- Zorica je sve nagazila, ali ima taktiku. Kada sam odlazila, svi su se pozdravili sa mnom, a jedino mi je ona rekla: "Nadam se da znaš koga si postavila za gazdu. Nemoj da ja budem sluga!" To nije ista osoba koju ja poznajem privatno. Non-stop je trčala za mnom kada je trebalo da odlučim da li ću štapić dati Ljubi ili Sha.
Era Ojdanić je pedofil
- Era voli mlade devojke, tako da može da se kaže da je pedofil. Privatno je car i dobar je čovek, ali mi je dosadilo da me svi uzimaju u usta. Trpela sam i ćutala, a onda je preterao i svašta sam mu rekla. Nisam želela da ga uvredim time što sam mu rekla da može deda da mi bude, ali mi je dosadilo da se neko sa mnom na takav način poigrava.
Sha je kompleksaš
- Sha je emotivan, ali jako iskompleksiran. Njemu niko ništa ne sme da kaže, a on svima sve može. Sujetan je. S druge strane, mekušac je. Nedelju dana je bio smoren zbog štapića. Ovo za njega nije igra.
Najviše pije Jovana
- Jovana, definitivno. Pije i Goca, ali Jovana ipak najviše.
Vesna Rivas je veštica
- Vesna je veštica i nije normalna. Posvađala se sa svima u kući. Očigledno je da je problem u njoj. Još ću razmisliti da li ću je tužiti zbog svega što mi je rekla. Posavetovaću se sa advokatima. Uzeću joj sve pare koje će zaraditi. Rekla mi je "jeftinoćo". Da me nisu smirili, prebila bih je. Glumi žrtvu i Miloša Bojanića.
Stanija se igra s Filipom
- Stanija zna šta hoće. Ušla je da pobedi, ima cilj i drži ga se. Filipova osećanja su iskrena. Za nju to ne mogu da kažem. Ona napolju ima dečka. Mislim da sve to radi zarad karijere.
Poslednji komentari
  • sasa stasnkovic Vreme: 25.04.2013 06:47h

    Bez tvojih komentara je mogla proći ova farma ?! Svoje prostačko ponašanje nisi uvela kao nešto što treba kritikovati Dali si ti uopšte svesna za šta služiš novinarima, potrebno je samo nabrojati osobine farmera i evo ti senzaciolističko izdanje. Jednom kasd ti dođe iz d...ta u glavu shvatit ćeš gde grešiš.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP