Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MARIJANA:

Simonida i Ivan su alapače!

Autor: Ekipa Alo! | 10.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Bivša farmerka Marijana Leontijević kaže da je imanje u Lisoviću bilo puno alapača i ljudi koji ogovaraju, a kao najbolje u toj “disciplini” istakla je Ivana Marinkovića i Simonidu Ačević.

Osula paljbu po kolegama iz rijalitija

Osula paljbu po kolegama iz rijalitija

- Simonida je najveća alapača i sa njom sam volela da podelim tračeve jer je u sve bila upućena. Naročito zato što su mene farmeri najviše ogovarali u početku. Od muškaraca Ivan Marinković je bio taj koji je sve znao i prenosio, u sve se mešao i hteo da bude samo onako kako on kaže.

Na sve to je predviđao kakva će biti sudbina svih nas. Nisam znala da sam mu se dopadala, ali mi je nekoliko puta prebacio zašto flertujem sa muškarcima u kući, što nije tačno, ja sam samo bila ljubazna sa svima. Pritajena alapača je i Marko Vukotić, koji deluje kao da je kul, ali sve zna. On mi je ujedno i najlepši dečko u rijalitiju - rekla je Marijana za portal “Skandal” i dodala da je njen bivši dečko Boris Stamenković licemer jer, dok su se zabavljali, bio je oštri protivnik rijaliti programa, a onda je ušao u “Farmu”.
Poslednji komentari
  • dt Vreme: 10.01.2014 09:15h

    - Simonida je najveća alapača i sa njom sam volela da podelim tračeve jer je u sve bila upućena. - reče Marijana koja nije alapača.

  • taca86 Vreme: 10.01.2014 17:17h

    Ova Marijana je najveca guska ove Farme 5.Cura je umisljena bez pokrica.Nit je nesto specijalno lepa(ima onaj iskrivljeni vestacki osmeh)a gl.pa je do bola.Kaze da nije usla kao ''bivsa''Borisova a samo zbog toga su je i uveli. Koketirala sa svim muskarcima tamo a niko je nije shvatao ozbiljno.Jedan totalno bezvredan lik,kontradiktoran sto dokazuje i ova izjava o alapacama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP