Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SUMIRA UTISKE

Simonida: Jelena je laka ženska!

Autor: Dragana Tripić | 18.12.2013 - 20:00:00h | Komentara: 8

Po ugledu na svoju pesmu, izbačena farmerka Simonida Aćević boravak u rijalitiju „Farma“ opisala je u dve reči - „Hopa-cupa“.

Simonida: Ima podršku  muža

Simonida

 Kako kaže, sa svima se na imanju lepo slagala, osim sa Jelenom Jovanović, Edinom Škorićem i Lepim Mićom, koji ju je konstantno vređao:

- Kada sam ušla u „Farmu“ svi su bili ubeđeni da sam površna, međutim, vrlo brzo su se uverili da moje vijuge rade trista na sat. Sa svima sam se trudila da budem u korektnim odnosima, osim sa Jelenom Jovanović, Edinom Škorićem i Lepim Mićom, jer sam ih provalila - kaže Simonida na početku razgovora i ističe da između Jelene i Edina nema nikakvih emocija:
- Između Jelene i Edina ne postoji ništa, to je sve zbog šoua. Njihova veza je neuverljiva, jednostavno ne postoji! Kada su jednom prilikom simulirali vođenje ljubavi, to su uradili isključivo zbog marketinga kako bi dobili intervjue i kako bi skrenuli pažnju sa Jape, koji im je bio trn u oku. Svi na farmi su samo pričali o njima, a oni su se kao pravdali i ispali su žrtve. Inače, moram da istaknem da je Jelena neuverljiva u svom odnosu premas Edinu, ima bizarno ponašanje i po meni je ona laka ženska. Nekoliko puta mi je došlo da joj saspem sve u lice jer sam Jelenu provalila, ali nisam ništa znala o njoj i nisam imala dokaze za ono što sam ja osećala. Sada kada sam izašla vidim naslove „Jelena je ovakva, onakva“, tek sada mi je jasno koliko mi je jaka intuicija bila kada je ona u pitanju - kaže internet zvezda, koja smatra da je Lepi Mića veoma nepristojan:
- Što se tiče ostalih farmera, najviše me je bolelo to kada me je Lepi Mića vređao. On je toliko nepristojan, a ono ekstremno vređanje sa njegove strane želim da zaboravim. Ipak sam se ja dobro nosila sa njegovim uvredama. Međutim, ja sam ceo šou shvatila upravo tako, kao igru, nisam po prirodi kalkulator, pa sam se tako i ponašala, naročito prema Danimiru Vajsu. Njega sam izluđivala svojim ponašanjem, jer mi je on simpatičan. Njega je to dovodilo do ludila, a posle kada me je skapirao počeo je da spušta loptu i da prihvata igru. Ja sam njemu bila potrebna, koliko i on meni, pa smo se zajedno udružili i zezali. Moram da naglasim da mi je izuzetno bilo drago što sam bila u farmi jer je to za mene nezaboravno iskustvo. Sve ružno ću ostaviti iza sebe, a sve što je lepo sačuvaću u sebi. Život je jedan i treba ga iskoristiti na najbolji način, zar ne - iskrena je Aćevićeva.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 19.12.2013 02:32h

    simonida,ti si definitivno teska

  • ja Vreme: 19.12.2013 07:58h

    Koliko dvoličnosti. Kada nju Lepi Mića dovodi do ludila onda boli a kada ona Vajsa dovodi do ludila onda joj je simpatično...

  • zloca Vreme: 19.12.2013 08:35h

    pitam se samo koji su razlozi boravka ove doticne na farmi, ako nije lova!? trpeti takve uvrede I provokacije, koje ostaju kao oziljak za ceo zivot, moze samo neko ko ima obraz kao guma od dzipa! a to znaci nemati samopostovanje!!! osudjivati nekog drugog je jako neumesno, a za ,,laka zenska,, moze da snosi posledice! smucila mi se jutarnja kafa od ove doticne!!!

  • dt Vreme: 19.12.2013 09:56h

    Da, laka je, ima negde oko 50 kilograma, ipak treba te dostići još oko 100, onda biste bile iste. Hvališ se inteligencijom, promućurnošću.... pričaš o toj devojci kao da je znaš od rodjenja i komentarišeš nešto što, bar ja, nisam videla. Da je išla kao ti od kreveta do kreveta, posumnjala bih da si u pravu, ali pošto ni za tebe koja si išla iz kreveta u krevet ne mogu da kažem da si laka ženska, ne mogu ni za tu devojku. Simonida - farma je barem za tebe završena.

  • suzi Vreme: 19.12.2013 10:27h

    steta simonida sto i ti nisi mogla vajsa da sarmiras nije lepo sad da lose pricas o farmerima ostavi jelenu na miru ispala si pre nje tako je publika odlucila dal je ona ovakva ili onakava pitam se dali je te muz primio u kuci

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP