Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FARMERI ODLUČILI

Simonidin tekst za himnu je najbolji!

Autor: A. O. | 08.11.2013 - 16:50:00h | Komentara: 1

Farmeri su dobili zadatak od zadruge da smisle tekst za himnu "Farme" naravno, kao i svaki put to njie moglo da prođe bez psovki i uvreda, ali su na kraju ipak odlučili ko će da piše tekst, Pa je tako svoj tekst uradila Jelena Golubović, Simonida Ačević i Zorica Marković. Kada je tekst bio gotov oni nisu mogli da se dogovore čiji će biti izabran i svi su u glas govorili da nijedan tekst nije dobar.

 Nakon što im je zadruga donela harmoniku da bi mogli da sastave muziku za himnu Jelena je počela da tera Slobu Đurkovića da počne da komponuje  muziku za njen tekst himne, a on onako iznerviran ju je počastio psovkama i oterao je od njega.  Kada su se stvari sredile svi farmeri su se okupili u dnevnoj sobi da bi doneli odluku o himni.

Simonida Ačević

 Zadovoljna - Simonida Ačević

 Simonida je ustala i počela da viče kako joj je dosta svega, da ne može više da sluša nečiji rečnik i kako je neko stalno "napušava" zbog jedne pesme. A na kraju ju je iznerviralo i Mićino konstantno dobacivanje da bi on njoj rekao "da može da ga duva punim plućima".

Lepi Mića

Lepi Mića

   Posle rasprave farmeri su izveli, Simonidinu himnu, a onda je Šeki dao svoje mišljenje o tome, a Jelena se kao i obično ubacila i rekla da je ceo tekst himne kod Čupe i, ako ona traži od Zadruge oni će doneti.  Zatim su farmeri izveli i Zoričinu verziju himne iako ona nije bila tu već je šetala po dvorištu. Ali je ipak na kraju Simonidin tekst pobedio nakon duge rasprave, a Sloba je počeo da sastavlja melodiju za tekst.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 09.11.2013 00:07h

    simonida je masna...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP