Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FARMA 5

Spremni za seks i nervne slomove!

Autor: A. Radojević - D.Tripić | 31.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Da budući učesnici rijalitija “Farma” kuju strategije pre ulazak u šou, uverili smo se kada smo neke od njih uslikali kako kupuju stvari za boravak na imanju u Lisoviću. Tako će Katarina Grujić očigledno igrati na kartu svog seksepila jer je naš paparaco slikao dok je pazarila seksi veš, dok će se Mis Svetlana, sudeći po fotografijama, od svađa i rasprava braniti lekovima za smirenje.

Izabrala veš za kamere: Katarina Grujić

Izabrala veš za kamere: Katarina Grujić | Foto: M. Perić

Katarina Grujić je u tržnom centru „Ušće“ probala brushltere, gaćice, ali kako se bliži hladno vreme, nije zaboravila da će joj biti potreban bodi. Naravno, veš ne bi bio pravi da nije ukrašen čipkom, te se moglo primetiti da je mlada zvezda „Granda“ birala samo takve komade. Pored toga što joj je bitan model, Katarina je vrlo izbirljiva i kada je reč o boji, te je uglavnom birala crni i beli veš, ali joj je za oko zapao i ljubičasti komplet sa gaćicama i brushalterom.


Zlu ne trebalo: Svetlana Koprivica

Zlu ne trebalo: Svetlana Koprivica | Foto: Marko Metlaš

Inače, dok se takmičila u „Zvezdama Granda“, u medijima je objavljeno da Katarina ima snimljen porno-film, što je ona demantovala, a da li će je u rijalitiju možda savladati emocije te će završiti u krevetu sa nekim od učesnika, ostaje da vidimo. U svakom slučaju, pevačica se opremila stvarima za početak rijaliti programa, bar kada se radi o vešu.


Da Svetlana Koprivica veruje da je u „Farmi 5“ očekuje pravi pakao, uverili smo se kada smo voditeljku uslikali kako izlazi iz apoteke, gde se opremila povećom količinom „bensedina“. Da ne bi došla u iskušenje i izgubila živce, Mis Svetlana je očigledno smislila dobru strategiju, te je na vreme kupila lekove za smirenje. Inače, poznata voditeljka važi za miroljubljivu osobu, ali i kao neko ko ne trpi nepravdu. Kao što je poznato, ona sve rešava uz osmeh, ali zato i najveće uvrede zna da saspe u lice uz smešak, a da se to ne bi desilo i u rijalitiju, tu su lekići, koji će je zasigurno smiriti i pomoći da prevaziđe datu situaciju.

Malo joj jedna kutija „bensedina“...

Malo joj jedna kutija „bensedina“... | Foto: Marko Metlaš

Sudeći po fotografijama našeg paparaca, ali i po pričama koje kruže, svakako da nas čeka zanimljiva sezona ovog rijalitija, te ćemo imati priliku da pratimo svađe, rasprave, nove ljubavi, a ako se ponovi velika strast, možda bude i seksa.

Zvezde „Granda“ pravo sa tezge na farmu!


Rad na prvom mestu - očigledno je moto Saše Popovića, što dokazuje i činjenica da će njegovi puleni u karantin pred rijaliti program „Farma“ tek nakon što večeras odrade unapred zakazane tezge. Kako saznajemo, Slobodan Đurković i Katarina Grujić ovogodišnji su učesnici pomenutog rijalitija koji će među poslednjima otići u hotel jer prvo moraju da pevaju i zabavljaju publiku na koncrtu u okviru „Roštiljijade“ u Leskovcu.

Sa „Roštiljijade“ u rijaliti: Slobodan Đurković

Sa „Roštiljijade“ u rijaliti: Slobodan Đurković | Foto: M. Jošida

- Unapred je zakazano da Katarina Grujić i Slobodan Đurković sa ostalim takmičarima pevaju na „Roštiljijadi“ u Leskovcu, pa će zbog tih obaveza morati kasnije da stignu u hotel, gde će boraviti do ulaska u rijaliti. Njihov koncert na trgu u Leskovcu počinje u 22 časa, a čim siđu sa bine, njih dvoje će se uputiti ka Beogradu. Kako je Sloba veoma duhovit, a Katarina izuzetno lepa devojka, verujemo da će njhovo učešće u rijalitiju ostati i te kako upamćeno - rekao nam je izvor blizak produkciji.

Dok Jelena pljuje, Divna ulazi u rijaliti!

Dok je Jelena Karleuša svojevremeno pljuvala po učesnicima rijaliti programa i nazivala ih polusvetom, njena mama Divna očigledno ne mari previše za reči svoje mezimice, te ćemo je ovog puta gledati u rijalitiju „Farma“. Očigledno je da je njoj bilo malo kuće Velikog Brata, mršavljenja u „Akademiji debelih“, te je ovog puta odlučila da vidi kako izgledaju poslovi na seoskom imanju.

Divna Karleuša

Divna Karleuša | Foto: Dimitrije Goll

- Povraća mi se od ovog polusveta u rijaliti programima. D.N.O. - napisala je svojevremeno Jelena na svom profilu na društvenoj mreži Tviter, a da li će ostati dosledna ili će ovogodišnji učesnici „Farme“ biti pošteđeni Jeleninog komentara jer njena mama učestvuje u rijalitiju, ostaje nam da vidimo.

Počuča odustao od „Farme“!


Iako je trebalo da se nađe na listi ovogodišnjih učesnika rijalitija „Farma“, Radomir Počuča je odustao od takmičenja, ali samo za sada.

Radomir Počuča

Radomir Počuča

Iako ga nećemo gledati kako se snalazi u seoskim poslovima u ovoj sezoni, poznati voditelj će već u „Farmi 6“, koja bi trebalo da počne u martu sledeće godine, biti jedan od učesnika.

Poslednji komentari
  • moxi Vreme: 31.08.2013 10:41h

    a gde je ovde recept za lilule..

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 31.08.2013 10:49h

    Бизарци свих земаља, уједините се!

  • Анастасије Вукобрадовић Долц Vreme: 31.08.2013 13:08h

    Само да питам нешто званично: како је госпођа Копривица Светлана добила у приватној апотеци бенседин без лекарског рецепта. То је противзаконито.

  • sabira voli kacu i slobu Vreme: 31.08.2013 15:17h

    jedva cekam<333

  • Terminator Vreme: 01.09.2013 15:23h

    Au, u martu vec Farma 6. U ovoj zemlji nesto tesko ne valja, cim nam mazu oci sa tim glupostima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP