Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NAVODNO BILA U DRUGOM STANJU KADA JE UŠLA NA IMANJE

Stanija abortirala?!

Autor: A.Veljković | 25.05.2013 - 12:00:00h | Komentara: 5

Intervencija koju je Stanija Dobrojević u ponedeljak ujutru imala i zbog koje je izašla iz rijalitija, kako „Alo!” nezvanično saznaje, nije bio pregled zbog ciste na jajnicima, već abortus, koji je na njen zahtev odrađen u jednoj klinici.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević | Foto: Robert Getel

Naime, kako za naš list kaže dobro obavešteni izvor upućen u čitavu priču, Dobrojevićeva je pre nekoliko dana, kada je napustila imanje od pola osam ujutru do jedan sat popodne, bila u klinici kako bi, po njenoj želji, prekinula trudnoću.


-Lekar je najpre ustanovio da je Stanija trudna, pa je ona u dogovoru sa produkcijom ujutru odvedena u jednu kliniku u Beogradu, gde je stigla sa prekrivačem preko glave kako je drugi pacijenti ne bi prepoznali. Ordinacija je ispražnjena zbog nje, i nije bilo nikoga sem ljudi neophodnih za zahvat. Nakon razgovora, Stanija je tražila prekid trudnoće što je i učinjeno - priča za „Alo!” dobro obavešteni izvor i dodaje da je starleta bila veoma uznemirena zbog svega što joj se dogodilo.

- U klinici su morali da je zadrže zbog cele procedure i uspavljivanja tokom zahvata. Kada se probudila bila je uplašena i raspitivala se o tome kakva je procedura dalje. Staniji su rekli da mora strogo mirovati i da izbegava bilo kakve poslova, kao i da će sve što je urađeno biti čuvano kao tajna. Kako sam čuo, čak nije ni zavedeno u knjige da je urađen abortus već su sve upisali kao nešto drugo, a šta, ne znam tačno - dodao je naš izvor.

U želji da čujemo komentar porodice na ovu priču pozvali smo Stanijinog brata Sanija koji nam je rekao:
- Imamo informaciju o svemu što se tiče Stanije i samo ću vam reći da nije bilo ni blizu abortusu, imala je upalu jajnika.

Podsećanja radi, Dobrojevićeva je po povratku na imanje ispričala kako ima cistu na jajniku i kako je od lekara dobila naređenje da mora da miruje.

Produkcija: Stanija je na poštedi do danas!

Kada smo pozvali produkciju „Farme” da nam prokomentarišu zdravstveno stanje Stanije Dobrojević, dobili smo samo potvrdu da ima upalu jajnika.
- Kao što je i sama rekla po povratku sa pregleda, Staniji je dijagnostikovana upala jajnika. Ona prima odgovarajuću terapiju i već se bolje oseća. Na poštedi od poslova na farmi je još danas - rečeno nam je.

Poslednji komentari
  • Sneza Vreme: 25.05.2013 12:12h

    Upala jajnika se ne leci tako sto na sinocnjoj zurci ogolite stomak i obucete se kao za plazu, la vanjska temperatura je prilicno niska u vecernim casovima za ovo doba godine. Kakva folirantkinja...

  • milan Vreme: 25.05.2013 12:30h

    Uz svo postovanje Vas i Vaseg lista,ovaj naslov na prvoj strani nije u redu ,bez obzira ,o kome se radi. Mora se postovati malo i licne privatnosti,ma ko to bio.Moramo se uciti da postujemo i tudje privatnosti ,ako se slazete?

  • saky Vreme: 14.07.2013 14:50h

    da stvarno ste preterali ili ste i Vi malo popili

  • NINA Vreme: 14.07.2013 15:03h

    NINA, A STA TEBE ZABOLE KAKO CE ONA DA SE OBLACI, UNUTRA JE TIPLO, I NECE DA SE UVIJE U CEBE.

  • saky Vreme: 14.07.2013 15:03h

    KKK klan sve zna pošto su imali špijuna Memu koji je prisluškivao intervju-e

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP