Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

UBEĐENA DA JE GEJ

Stanija: Danijele znam
zašto te Slavica ostavila!

Autor: Puls | 03.07.2013 - 13:44:00h | Komentara: 7

Stanija i Filip imaju novu taktiku!

Stanija ljubi Danijela

Nekada najbolji prijatelji i kumovi postali su smrtni neprijatelji. Filip Mitrović sinoć je rekao Staniji da zna sve stvari koje je radila na imanju, te da je čuo šta je sve pričala za Danijela, Gocu i većinu VIP seljaka. Ona je pokušavala da se odbrani, ali joj to nije pošlo za rukom. Očigledno je da su Stanijine igre odavno pročitali i da je ostala bez argumenata.

Danijel Alibabić dobio je priliku da se obrati starleti i pitao je šta nije u redu sa njenim mozgom:
- Šta je bre sa tobom? Kakve imaš filmove u glavi? Kako te nije sramota da mi pričaš iza leđa. Uvek sam te branio, i bio na tvojoj strani. Sram da te bude - rekao je Danijel svojoj nekadašnjoj kumi, što je izazvalo aplauz ostalih ukućana.
Ipak, starletin dečko, maneken Filip Panajotović rekao je kako se Danijel ustvari zaljubio u Staniju i da je iskoristio priliku da je ljubi kada je on bio izbačen sa imanja. Međutim, Alibabić je to demantovao, i rekao da su čiste gluposti jer je starletu uvek gledao kao prijatelja i da smatra da nije ljudski to što njih dvoje sada pokušavaju da urade. Kada je reč o njegovoj seksualnosti, rekao je da nema nameru nikome da se pravda i da jeste, i da nije gej.
- E, Danijele molim te. Nemoj sad da ja pričam šta znam. Ti dobro znaš, ali i ja zbog čega te Slavica Ćukteraš ostavila - prokomentarisala je Stanija i time dodatno aludirala na njegovu seksualnost.
Poslednji komentari
  • jelena Vreme: 03.07.2013 15:14h

    Stvarno besmislica,decko je bas fin,kulturan,dobar a oni hoce da ga ocrne samo sto se nisu najbolje dogovorili,cas ga napadaju da je zaljubljen u Staniju cas da je gej a to nikako nemoze zajedno,sami su upali u mrezu lazi,jer ko normalan moze da poveruje da je(po njima)"gej zaljubljen u Staniju"!!!!

  • Maja Vreme: 03.07.2013 16:22h

    Fifi i fufi su uhvaceni u mrezu naravno i nemaju odbranu jer farmeri sto su tek usli sve su videli i culi. Jedino mogu biti iznenadjeni da se sve prikazuje i da mogu lagati samo sebe i sacicu ljudi koja ih podrzava odnosno njihove porodice i to je to. Ako su i posle ovoga nekome favorit onda neka taj stavi prst na celo.

  • ina Vreme: 04.07.2013 00:41h

    Ne branim Staniju, ali ne da joj nije poslo za rukom zato sto nije znala sta da kaze, vec joj nije dozvoljeno jer su svi u glas se dernjali i napadali je sluzeci se najprimitivnijom metodom pokoravanja, gromoglasno napadni i budi upravu...

  • Lejla takodje ostavila Danijela, jer je gej Vreme: 04.07.2013 01:30h

    I to je varao sa novinarem

  • Dejo Vreme: 04.07.2013 07:04h

    SPONZORUSA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP