Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DOBROJEVIĆEVA SE OGLASILA NAKON DRAMATIČNOG FINALA „FARME”

Stanija: Filip ne
može da me zaštiti!

Autor: D. Šijan | 09.07.2013 - 13:20:00h | Komentara: 9

Iako joj je pobeda u rijalitiju „Farma“ za dlaku izmakla, Stanija Dobrojević smatra da je iz šoua izašla najbogatija jer, kako kaže, ima ljubav sa Filipom Panajotovićem. Iako je sigurna da je maneken voli, starleta smatra da Panajotović nije sposoban da je zaštiti kao muškarac.

Stanija i Filip

 

„Bila sam utripovala da sam
trudna, ali ne mogu da vam kažem sa kim ”, ispričala je starleta

- Ja sam ipak izašla kao najbogatija sa farme, imam ljubav i znam da me Filip voli. Znam da me obožava. Hvala mu što me trpeo. Kada je reč o tome da je ženski deo učesnika „Farme“ osporavao moju vezu sa Filipom, tu se radilo o čistoj ljubomori, jer su sve želele da ih neko voli i poštuje kao mene Filip. Kad god mi je bilo teško, ja sam se Filipu bacala u naručje. Iako on nije bio sposoban da me zaštiti kao muškarac u svakom trenutku. Ali i to je normalno, jer su kamere tu i ne možeš da pljuješ starije osobe - izjavila je Stanija nakon što je za pobednika „Farme“ proglašen Memo Haljevac.
Stanija je prokomentarisala pisanja medija da je abortirala u toku rijalitija.

- Nisam abortirala, ali da sam imala tripove da sam trudna, imala sam. Samo ne znam zašto, jer sam imala cikluse. Bila sam utripovala da sam trudna, ali ne mogu da vam kažem sa kim - tajanstvena je bila Dobrojevićeva. Uprkos tome što je Ljubin dečko Aleksandar Čabarkapa izjavio kako ima slike na kojima ga Stanija oralno zadovoljava, starleta tvrdi kako tog čoveka ne poznaje.

- Ne znam tog čoveka, dečka, šta god da je. Nisam ni čula za njega. A ako ih ima slobodno neka ih ponudi kome hoće - kaže Dobrojevićeva, koja je prokomentarisala svoj odnos sa Danijelom.

- Što se Danijela tiče, ja njega i dalje volim, i to prijateljstvo mi je mnogo značilo. Da mogu da vratim vreme, jezik bih sebi pregrizla, zato što sam prokomentarisala informaciju iz spoljašnjeg sveta da je Jovana njemu paravan - ispričala je Stanija, a na konstataciju da je Filipova mama ne voli, kaže:

- Ne znam šta je Filipova mama govorila o meni, nemam nameru da je osvajam, nisam sklona ulagivanju. Meni je bitno da je Filip srećan - kaže ona.

Filip i Stanija

Sada im je ljubav na najtežem ispitu: Filip i Stanija | Foto: Rajko Ristić

„Šareni i ja smo imali burnu vezu”!

Iako je prvobitno u rijalitiju “Farma” izjavila kako ima dečka, zatim je rekla kako su raskinuli pre dolaska na imanje u Lisović, a onda nekoliko puta slala pozdrave, Stanija Dobrojević je ispričala šta će sada raditi sa izvesnim Šarenim.
- Planiram da razgovaram sa Šarenim, ta priča je sada iza mene, dogodila mi se ljubav na farmi. Mi smo raskinuli pre “Farme”. Zapravo raskidali smo i mirili se, imali smo burnu vezu, ali pred sam ulazak u “Farmu” rekla sam mu da me čeka i da ću biti s njim kad izađem. Ali onda mi se unutra desila ljubav - kaže starleta.

Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 09.07.2013 14:18h

    Stanojka uplela si se u sopstvene lazi ko pile u kucine, ni sama vise neznas sta je istina, jedina istina je da si u vezi sa šarenim, i da ces htela ti ili ne morati da popricas sa njime, i bojim se da posle razgovora i ti ne budes šarene

  • Anka Vreme: 09.07.2013 15:16h

    Abortirala jesi, 100% tacna informacija. Kad si usla na farmu bila si trudna, a zna se i sa kim, nisi ti utripovala,

  • VladimirR. Vreme: 09.07.2013 15:36h

    Ma razumemo te mi. Nije lako biti starleta i sa tako malo godina podnositi teret slave. Toliki šareni šarovi oko tebe. Još će te neki organ privesti na informativni razgovor da vide da nije i Šarić među njima.

  • Arest Vreme: 09.07.2013 16:42h

    devojke je atkav manipulator i lazov da je to strasno.lepo rece na farmi jednom da su maske spale.Dete drago mogla si jos malo da plivas ali sad je the end

  • baja Vreme: 09.07.2013 19:50h

    Prestani da lazes Stano.Skini gace pa na posao koji si radila I pre Farme..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP