Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOVA PREPUCAVANJA BIVŠIH FARMERA

Stanija: Goco, ostavi me na miru! (FOTO)

Autor: Puls | 20.07.2013 - 14:40:00h | Komentara: 8

Starleta Stanija Dobrojević je izjavila u emisiji „Narod pita“ da bi volela da je pevačica Goca Božinovska ostavi na miru i da prekine da se promoviše preko njenog imena.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

Dobrojevićeva je rekla da su joj dve najnegativnije osobe sa „Farme“ bile Zorica Marković zbog fizičkog kontakta, i već pomenuta Goca zbog onoga što je videla kada je izašla napolje.

Poslednji komentari
  • Jelena Vreme: 20.07.2013 14:53h

    Srbija propada iz dana u dan, dogadjaju se nesrece, a mi i dalje citamo o ovim personama. Koga vise briga!

  • iskreno Vreme: 20.07.2013 15:19h

    Gocu u celom regionu znaju po njenim pesmama i to već decenijama a tebe ako neko imalo zna to je po golišavim slikama i tvojim bivšim dečkima kriminalcima koji su na robiji jer su otimali novac od poštenih ljudi i davali tebi da bi ti njih tada nazivala Bogovima ( Ljubi si to oduševljeno pričala na Merkuru, postoji video zapis ). Pa gde će onda takva da završi nego u kockarnicama da vrti rulet čiji vlasnici u Americi su po pravilu i uvek mafijaši a ti im guzičariš po kockarnici. Stanija stvarno si presmešna i istovremeno pretužna da bi se preko tebe takve kako ti kažeš Goca morala promovisati. Tebi Goca ne izlazi iz usta i stalno je prozivaš u emisijama i nazivaš je mišem i slične uvrede dok te je Goca na farmi branila a ti i Filip ste joj uzvratili podmuklo što iza leđa što direktno. Stanija ti nemaš osećaj griže savesti, istovremeno se smeješ i udaraš po drugome. Stvarno se stidi ali....ah da....ti nemaš grižu savast pa ti se obraz ne može zacrveneti i ne znaš za stid.

  • Jelena Vreme: 20.07.2013 15:33h

    Sramija, preko tvog imena moze Muta Fifi da se promovise, a ne pevacica koja itekako ima svoje mesto na estradi. Ti treba nju da ostavis na miru, a i sve nas i da se sklonis iz medija jer nemas nikavih vrednosti:ni lepotu, ni pamet, ni dobrotu, ni talenat, beskarakterna si, patoloski lazes, a za ostatak neka se pobrinu psihijatri.

  • Laza Vreme: 20.07.2013 15:43h

    Kaze narodna poslovica,, Blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u veselju, tako i sa stanojkom, ja bih voleo, ali stvarno da mi objasni po cemu je ona poznata i da se agaoca preko nje promovise, ,hajde vec jednom pokazi te svoje skrivene adute po cemu si poznata, mozda cemo poceti i da te uvazavamo, a dotle sakrij se u misiju rupu, jer ono sa cime se ti ponosis pametan se stidi

  • STANFIL-LENJGUZ Vreme: 20.07.2013 16:11h

    Stanija, teski manipulator i prevarant. Odakle joj trece drzavljanstvo, mnogo studenata je islo u Ameriku na rad , ko je uspeo da dobije drzavljanstvo...... Hvali se da je fakultetski obrazovana, a oblaci se kao starleta i na farmi i posle farme... zar je moguce da nosi samo helanke zbog PRIRODNE GUZE i topice zbog PRIRODNIH GRUDI, zar je mogice da da sem svoje seksualnosti ne smatra da vredi i kao covek-kao licnost. Sama sebe je ubedila da se ceo svet vrti oko nje... i da bilo ko ima drugacije misljenje on je ljubomoran na nju. I Filip i Stanija veoma prazne licnosti...... zalosno, cega se pametan stidi lud se ponosi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP