Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BIĆE BELAJA

Stanija i Filip na
korak do seksa!

Autor: Blic | 03.04.2013 - 18:57:00h | Komentara: 2

Maneken Filip Panajotović (24), koji je na „Farmi” uspeo da Ekremu preotme Staniju, poznat je po vezama sa lepim ženama. Njegovi prijatelji kažu da je uvek okružen atraktivnim devojkama, da nisu iznenađeni što je pao na starletine čari, ali i da su njegove emocije stvarne.

Stanija

Spremna za akciju: Stanija | Foto: Zoran Lončarević

"Ako ga Stanija ne bude gušila i ako se bude ponašala kako treba, Filip će je ispoštovati u svakom smislu. Ako bude nadahnut, biće mu dobro i ostaće duže. Za sada ga Stanija nadahnjuje, žestoko", kroz osmeh nam je rekla Filipova mama Lidija.
Filip je posle flerta sa Stanijom preduzeo konkretnije korake, pa su i prespavali zajedno u krevetu uz poljupce i grljenje.
Njegovu majku to ne brine, ali kaže da zbog Filipovog boravka u Lisovićima ne spava uopšte.
"On je pravičan, a na Farmi ne glumi. Ima dosta namazanih i negativnih osoba u kući, svako je počeo da pokazuje svoje drugo lice. Filip je pravičan i stalno sam u grču dok gledam „Farmu”. Bojim se da ne odreaguje onako kako ne treba, da ga neko ne isprovocira... Mislim da se zasad još uvek dobro drži, ali videćemo", dodala je Filipova mama.

"Videla sam je par puta. Začudila me je ta distanca i hladnoća između njih dvoje. Filip je, kada je ulazio na „Farmu” u studiju rekao: „Od mene očekujte neočekivano” i to me je uplašilo, mogu vam reći. Ne znam na šta je konkretno mislio", kaže ona.

Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 04.04.2013 10:09h

    Pomalo je iritantno spajanje Ekrema sa Stanijom, a mislim da se ona neće upuštati u igru koja dovodi do sexa. Filip se angažovao na upucavanju 220 na sat, ali će mu ponestat vremena jer će Stanija biti izbačena na sledećoj eliminaciji. Mnogo se očekivalo ulaskom Stanije u rijaliti, niti je ona baš toliko atraktivna, a i postavila je granicu do kuda sme da ide. Sex visi u vazduhu, ali do njega neće doći !

  • nedjo Vreme: 04.04.2013 17:49h

    stanija je nevina,pisalo u zabavniku!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP