Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

STRATEGIJA

Stanija: Ja bih Akija preko kolena, pa po guzici dok ne odraste! (VIDEO)

Autor: Puls | 21.06.2013 - 15:00:00h | Komentara: 6

Stanija i Filip su ležali u krevetu i pričali o njihovom odnosu prema Akiju. Smišljali su strategiju kako će da se ponašaju prema gazdi, kao i koje reči da koriste.

- Šta misliš, šta postižemo što smo ovakvi prema Akiju - pitala je starleta manekena.

Stanija i Filip pričaju o Akiju

Stanija i Filip pričaju o Akiju

 - Ne postižemo ništa, ja se tako osećam. Zaslužuje da ga napu*avam više nego ikad. Ne mogu da ga gledam kako tu sedi, prema nama je ispao skot i gad, mene i tebe je najviše smarao za zadatke, najbezobrazniji je po tom pitanju - izjasnio se Filip.

- Ja sa njim nikada nisam imala neku komunikaciju, pričam sad u svoje ime. Jednom kada je on bio moj sluga, pokušao je sa mnom da razgovara, neke klinačke fore, a to samo zato što se plašio da ću mu dati štapić, molio me da mu ne dam. On je vrlo arogantan. Vukla bih ga za one klempave uši dok ih ne otkinem. Malo bih ga i preko kolena, pa po guzici dok ne odraste. Molim te samo jedno, slobodno ti njega samo napu*avaj, samo nemoj ružne reči. On igra na tu loptu, izigrava žrtve, kao kakav nam je rečnik i to - savetovala je Stanija manekena.

Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 21.06.2013 15:16h

    Kamo lepe srece da je statrletu mama stavila preko kolena i nalupala na vreme, ne bi se sada ponasala ovako bas klinacki i odvratno. Aki je zreliji od nje i mutavka zajedno sto im je i pokazao lepim ponasanjem i ne izgovaranjem ruznih reci, a to sto njih dvoje pricaju samo govori o njima samima. Aki do pobede!

  • Goga Vreme: 21.06.2013 15:25h

    Zlobnici.Sastale se dve zloce da se malo razgovore ili nasla krpa otirac. Fufa i Fifi su pravi nadimci za njih dvoje /citaj Stanija i Filip P./

  • ja Vreme: 21.06.2013 15:27h

    kakav?ulicarski recnik,odvratni su....nicim nije zasluzio to,makar ima postovanja prema starijima za razliku od vas!

  • Laza Vreme: 21.06.2013 16:26h

    Nemogu da verujem da ovo dvoje nazovi vip licnosti mogu da ovoliko nisko padnu, njihovo ponasanje nocas je prevrsilo svaku meru, toliko mrznje ,mogu samo da ispolje psihopate, uvrede odbijanje zadatka od strane fifija je za svaku osudu, fufi da usmerava i manipulise sa njime , nadam se da ce jedno od njih napustiti farmu

  • 4XC Vreme: 21.06.2013 16:28h

    Ovo dvje su toliko dosadni,ubise sa smaranjem ! Cuj ona bih ga tukla po guzi dok ne poraste,o KEPECU mali ! Ja velike generacijske razlike,uf...umisljeni,stvarno se ne zna koje je gluplje od ovo dvoje. Farma je kriva sto dopusta odbijnje zadataka,ponizavanja GAZDE itd.bljutavo nema sta. Filip i Stanija nece Akiju naneti stetu vec sebi,kad cujem ovo ruganje od strane Stanije prema AKIU,gadi mi se !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP