Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

TREĆI DAN BEZ SNOŠAJA

Stanija: Još nije bilo seksa sa Filipom!

Autor: A. Radojević | 09.07.2013 - 23:45:00h | Komentara: 11

Iako je po napuštanju imanja u Lisoviću rekla da će odmah dati svom dečku ono što je obećala, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović još uvek nisu imali prvi seks, jer kako kažu, nisu imali vremena za to.

Filip  mene poštuje,  neko drugi bi zahtevao to mnogo ranije: Stanija

Filip mene poštuje, neko drugi bi zahtevao to mnogo ranije: Stanija | Foto: Rajko Ristić

Zaljubljeni par je u ponedeljak uveče kasnio na proslavu povodom završetka „Farme“, a nakon što su se pozdravili sa čelnicima televizije „Pink“ objasnili su nam da su noć proveli svako kod svoje kuće.


- Nisam mu dala šta sam obećala, zato što je porodica rekla: „Filipe, izvini stvarno, ali Stanija ide večeras sa nama kući“, i onda sam sa njima pričala do šest ujutru o utiscima sa „Farmi“, gde sam se dobro pokazala. Tako da Filipa nisam videla do danas po podne kada je došao po mene, onda smo išli u „Narod pita“, večeras smo na žurki i posle idemo kod mene u Novi Sad, ali smo i večeras umorni tako da ne verujem da će se nešto desiti.
Ali vidite kako on mene poštuje, neko drugi bi zahtevao to mnogo ranije - izjavila je Stanija za naš list, dok je Filip dodao da je veoma ponosan na svoju devojku i otkrio da od septembra planiraju dva nova projekta.

Zaljubljeni: Filip i Stanija

Zaljubljeni: Filip i Stanija | Foto: Rajko Ristić


- Kako izdržavamo? E, pa male tajne velikih majstora. Ja sam zaista ponosan na Staniju i na njene izjave, ja ću se manje baviti manekenstvom, a pokrenućemo neki zajednički privatni posao. Planiramo dva projekta od septembra, ali otom-potom, ništa nećemo sada da otkrivamo - dodao je Panajotović, a zatim podelio sam nama da će on i Stanija uskoro živeti zajedno u Beogradu.

- Mene njena mama baš voli, sa Sanijem sa se baš sprijateljio, a moji roditelji još nisu videli Staniju. Baš me je i malopre mama zvala da dođemo samo da je vide i zvali su nas da prespavamo kod njih večeras, ali mi idemo u Novi Sad, tako da će upoznavanje sačekati još malo. Kada budu videli Staniju, biće im jasno zašto mi se ovoliko sviđa. A nas dvoje ćemo živeti u Beogradu u zajedničkom stanu, već za koji mesec - kaže maneken.

Saša Popović

Saša Popović | Foto: Oksana Krutenjuk

„Grand“: Stanija laže!


Nakon što je Stanija Dobrojević u emisiji „Narod pita“ izjavila da je izgubila od Mema, jer su na koncertu Amara Jašarspahića u Kaknju sa bine pozivali da se glasa za Haljevca, „Grand“ produkcija je poslala saopštenje kojim ističe da niko nije spominjao „Farmu“ na nastupu.
- Povodom izjave Stanije Dobrojević da je koncert Amara Gileta Jašarspahića u Kaknju, između ostalog, iskorišćen i kako bi se publika pozvala da svojim glasovima omogući Memu Haljevcu pobedu na „Farmi“, odgovorno tvrdimo da je reč o notornoj laži i neistini. Koncert u Kaknju bio je poklon rodnom gradu ovogodišnjeg pobednika „Zvezda Granda“ i osim slavljeničke, nije bilo druge konotacije. Niko tokom koncerta ni jednom rečju nije spomenuo „Farmu“ niti bilo čije ime od učesnika rijalitija, što može potvrditi 40.000 ljudi koliko ih je u nedelju uveče bilo na „Gradskom stadionu“, kao i čelnici „Grand“ produkcije, Saša Popović i Žika Jakšić - piše u saopštenju „Granda“.

Poslednji komentari
  • Mila Vreme: 10.07.2013 00:04h

    Smarate sa njima, najbolje da se preselite kod njih i da snimate svaki detalj. Po vama farma se jos nije zavrsila!

  • simon Vreme: 10.07.2013 00:13h

    Stanija laze???? Ma dajte molim vas, devojka intelektualka, do duse ne svrsena,a da laze. Nekada je mozda bolje priznati castan poraz nego pobediti, ali to nasa Stana tesko da ce ikada shvatiti....

  • bi Vreme: 10.07.2013 02:06h

    ja mislim da je Stanija jos uvek 'nevina' sta vi kazete ljudi

  • Ivan Vreme: 10.07.2013 07:00h

    PITAJ MOG BRATA LAZOVA.KO JOS VERUJE OVOJ DVOJICI POSLE GOMILE IZREČENIH LAŽI

  • Laza Vreme: 10.07.2013 07:16h

    Sexali bi se oni ali sareni nije hteo da im drzi svecu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP