Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PROZIVKE

Stanija: Matora džukelo!
Era: Na*ušiš se džukeli! (VIDEO)

Autor: S. Arsić | 08.04.2013 - 16:25:00h | Komentara: 7

Nakon što se vratila iz duela u kom je pobedila Nazifa Gljivu, Stanija Dobrojević verbalno je napala Eru Ojdanića, koji joj je uzvratio istom merom! Sve je počelo kada je Ekrem napomenuo da zna da će mu ona oprostiti štapić koji joj je dao.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević i Era Ojdanić otvoreno vode rat na "Farmi". Iako ju je stavio za slugu i tako umalo izbacio iz rijalitija, starleta se posle duela vratila jača nego ikad. Dok su sedeli u trpezariji ona je počela da govori o pevaču sve najgore i nije mogla da obuzda jezik pa ga je nazvala "džukelom". A sve je počelo kada je Stanija zaključila da je izbačeni Nazif Gljiva Erina marioneta, ali da joj je mnogo lakše kada je čula da će gazda biti ženska osoba.

- Era ti je bre džukac namazani ali slab, govorila je starleta a on joj je uvređeno rekao:

- Ti si lisica! Ja sam igrao te tvoje igre kad nisi bila ni u mudima. Imaš ti još dugo da trljaš tom guzom po prašini.

- Rispekt za njegove godine, rispekt za njegovo ime, rispekt za karijeru, ali je nula od čoveka. Džukela, bre, namazana – govorila je Stanija o Eri.

- Drži se ti mene Ekreme, a ne Ere. Loš ti je to biznis. Jadničak, on ide kako vetar duva. - rekla je Stanija, na šta joj je Jevrić odgovorio da on Ojdanića poštuje i da je on gospodin od prvog dana.

- Dva starca koja se poštuju! Ja kad budem gazda, Eru i da stavim za slugu, on ništa ne bi radio. Ne bih dozvolila da deda od sto godina radi nešto. Era je izlapeli starac! Džukac namazani - nastavila je starleta, a Era joj je odbrusio:

Era Ojdanić

Era Ojdanić

- Na*ušiš se džukeli ti fino. Da dođeš malo dedici, ima oči kao semafor da ti budu. Pevaćeš “Samo tako, samo tako” - rekao je Era, a onda su se svi razišli i niko ništa nije želeo da komentariše, dok se Stanija smejala folkerovim uvredama.


- Primitivizam je vaša odlika, ja se tu ne spuštam – rekla je Stanija.

Poslednji komentari
  • milenaa Vreme: 08.04.2013 18:30h

    Covek trba da se leci,dokazani je pedofil koji se sa time jos i hvali.Zasto se on jos drzi u toj emisiji,zato sto je pevac ,dozvoljeno je u ovoj drzavi da bude legalni pedofil.Napolje!Bolesnik!

  • nik Vreme: 08.04.2013 20:24h

    Станија је невероватно позитиван женски лик, вероватно један од најбољих на естради. У апсолутно сваком смислу!

  • ceca Vreme: 08.04.2013 23:12h

    Ova mala je toliko jadna da to nije normalno,ona je ovoliko bezobrazna jer je bila ubedjena da je gazda sledeci!!!Kad narod kaze, daj mu vlast da vidis kakav je covek...Stanija je pokazala da je ljigavstina,a Tarot je tako dobro reko"Gost u kuci kod H.H",taj joj je matorac odgovarao...

  • Fina mala Vreme: 09.04.2013 01:33h

    E,Boze kad Stanija postade neki moralni lik ,H.H.je sigurno mladjani decko ,sramota ko drzi moralne pridike ,a ni Era nije bolji.Ne zna se tu ko je ljigaviji !

  • Viktor Vreme: 09.04.2013 08:40h

    Stanija mi se mnogo svidela. Osim što je prezgodna super je lik i pozitivna je. Mislim da je extra čovek. Za Eru još od ranije mislim da je psihički bolestan čovek.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP