Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OTVORENO

Stanija: Mnogo sam poštenija od onih koje su zakopčane do grla!

Autor: Blic.rs | 10.07.2013 - 09:40:00h | Komentara: 7

Stanija se stoički držala svih 110 dana na farmi, a sa apstinencijom je završila kao što je Filipu i obećala, čim se rialiti završio. Kako nam je potvrdio starletin brat Sani, Filip je noć posle finala proveo kod Stanije u Novom Sadu.

- Ono što obećam, ispunim. Nećemo imati seks, vodićemo ljubav. Ali to je naša intima i provešćemo je sami u četiri zida. Nemojte me zvati da me pitate kako je bilo, jer vam neću odgovoriti. Samo vam mogu reći da će se to desiti - kaže za “Blic” Stanija nakon što je ostala bez nagrade od 50.000 evra.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

 Ona dodaje da joj je krivo što nije pobedila, i da je najveći gubitnik upravo onaj koji završi na drugom mestu, kao i da je iznenađena Memovom pobedom. Uprkos tome, kako kaže, srećna je zbog ljubavi koja joj se desila.

- Ja sam moralni pobednik, stvarno nisam očekivala da će prvo mesto zauzeti Memo, mada priznajem da sam u nekim trenucima pred kraj imala u glavi da mogu da pobedim. Moj adut sam bila ja sama, bila sam ono što jesam, dosledna sebi. Mislim da sam dobar čovek i hrabra devojka. Mnogo sam moralnija i poštenija, iako imam provokativne fotografije, nego one što su zakopčane do grla.

Na pitanje šta je sa dečkom kog je ostavila da je čeka pred početak rialitija sleže ramenima i kaže da nije imala plan da nađe nekog na „Farmi“.

- Šareni i ja smo bili u svađi, raskidali smo, mirili se... Rekla sam mu da me čeka, ali mi se desila ljubav. Svi komentari da se Filip i ja ne volimo čista su ljubomora, sujeta i zavist. Ukoliko, kao što je Filip i rekao, ostanemo zajedno narednih godinu dana, naravno da planiramo da se uzmemo, a i deca idu uz to - kaže Stanija.
Ona je prokomentarisala i da je ne dotiču izjave brojnih muškaraca, među kojima je i Ljubin dečko Aleksandar Čabarkapa, da su sa njom bili u vezi.
- Nikad nisam čula za tog Čabarkapu, snimci o kojima priča ne postoje, slobodno neka ponudi da objavi negde, da se pokaže, ali ja znam da to ne postoji. 
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 10.07.2013 10:20h

    Cekamo odgovor uvredjenog i prevarenog Steve :D

  • Stevan Vreme: 10.07.2013 10:23h

    Stanija je vec pocwela da stari. A tak,o bi volela da je vecno mlada. Secatye se njenih reci na farmi "Mi mladi.... mi mladi.... mi mladi...." Fotografija koju ste obvjavili uz tekst je ipak fotografija zene koja ulazi u tridesete. Vreme je da stavi prst na celo i uozbilji se. Za pocetak neka razmisli sta ce joj onaj smotani manekencic.

  • ja Vreme: 10.07.2013 11:57h

    ko o cemu kur..a o postenju

  • ted Vreme: 10.07.2013 12:41h

    Stano,potpuno si u pravu.Mogu samo da ti zavide i da te mrze.Samo napred sa Filipom.

  • DDD Vreme: 10.07.2013 13:24h

    Podrzite talente iz srbije prestanite vise sa reklamom stanije loseg primera mladima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP