Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DOBROJEVIĆEVA UGOVORILA ANGAŽMAN NA RUŽIČASTOJ TELEVIZIJI!

Stanija postaje voditelj na „Pinku“!

Autor: Dragana Tripić | 04.06.2013 - 23:26:00h | Komentara: 20

Iako je na imanju u Lisoviću farmeri dovode do ludila, Stanija Dobrojević nema razloga za brigu jer se za budućnost obezbedila!

Biće posla:  Stanija

Biće posla: Stanija | Foto: Zoran Lončarević

Naime, starleta je pre ulaska u „Farmu“ postigla dogovor sa čelnicima ružičaste televizije Milicom i Željkom Mitrovićem da nakon završetka rijaliti šou vodi novi televizijski format, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.


- Stanija Dobrojević pokazala je da je talentovana za razne stvari, pa su joj upravo zbog te činjenice čelnici „Pinka“ predložili da vodi jednu emisiju. Ona bi, ukoliko Mitrovići krenu sa projektom, po završetku „Farme 4“ trebalo da vodi novi rijaliti šou „Krstarenje“, koji je predviđen da traje tokom celog leta. S obzirom na to da starleta nema predrasude, ona bi ovaj šou vodila u kupaćem kostimu, što joj i te kako odgovara jer se radnja dešava na palubi - priča naš izvor.

- Šou bi trebalo da bude organizovan na brodu koji bi kružio Jadranskim morem i okupio seksi devojke i zgodne momke iz regiona koji bi se takmičili u raznim disciplinama. Učesnik koji bi osvojio najmanje bodova i najmanji broj SMS glasova bio bi eliminisan iz rijalitija i morao bi da napusti brod.
Upravo zbog posla koji je čeka po izlasku iz rijalitija, starleta vodi računa da sebe u javnosti predstavi u što boljem svetlu, a sve zarad budućeg angažovanja - zaključuje naš izvor.

Ukoliko sve bude kao što je starleta isplanirala, očekuje nas prava zabava tokom leta, a ubeđeni smo da će gledaoci iz celog regiona biti zadovoljni, kako Stanijom, tako i ostalim učesnicima.

Inače, predviđeno je da se rijaliti šou program „Krstarenje“ tokom celog dana prikazuje na programu „Pink rijaliti“. Ukoliko dođe do nekih promena i ovaj šou bude odložen, čelnici „Pinka“ će svakako Staniji ponuditi drugi angažman.
Poslednji komentari
  • prle Vreme: 05.06.2013 00:46h

    Uklopice se u profil voditelja koji obitavaju na toj tv.

  • Gordana Vreme: 05.06.2013 01:38h

    Pa, zato je i favorizuju i ne kaznjavaju za greske adekvatno!Samo nam je ova starleta falila kao voditeljka.Sada ce se vecina klinki ugledati na nju, da ne treba posteno raditi ves slikati i kaciti slike golih zadnjica na internet, pa ce tako neiskusne zavrsiti sa nekim matorcima i kao belo roblje.Lep primer dajete,zato nam i jeste ovako stanje u zemlji.Stanija voditelj, Soraja peva i slicno

  • Goran Vreme: 05.06.2013 01:54h

    Dobila je intrukcije pre ulaska kako da se ponasa,da ostavi sto bolji utisak.Zato se toliko i folira! A i dobija informacije spolja.Resenje, ne glasati za ovakve programe vec poslati poruku za bolesnu decu!

  • Lala Vreme: 05.06.2013 05:03h

    A i ovi se u pinku nakupiše uličarki.Nije sigurno obezbedila mjesto pameti ,nego trzalicom.

  • Pedja Vreme: 05.06.2013 11:49h

    Pink je poznat po ovakvim voditeljima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP