Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

AKIJEVA MAMA VESNA MARKOVIĆ ZA ALO! KOMENTARIŠE PONAŠANJE STARLETE:

„Staniji treba
operacija mozga!“

Autor: A. Radojević | 22.06.2013 - 10:06:00h | Komentara: 10

Nakon što je ovonedeljni gazda Andrija Aki Marković za sluge postavio Filipa Panajotovića i Staniju Dobrojević, njih dvoje su počeli svakodnevno da ga vređaju, a u četvrtak uveče starleta mu je nekoliko puta rekla kako je „blentav, klempav i mali smrad“. Akijeva mama Vesna, koja svakodnevno prati sina u rijalitiju u izjavi za „Alo!“ stala je u odbranu miljenika i jasno poručila Staniji da mozak ne može da se operiše.

Ne može  više da izdrži: Stanija  Dobrojević

Stanija Dobrojević | Foto: Zoran Lončarević

 

„Uši mogu da se operišu, grudi mogu da se operišu, guza može da se operiše, ali mozak ne može, a njoj bi to trebalo. Ovo ponašanje je grozota za njihove jadne roditelje“, ispričala nam je pevačeva majka

- To je čist prostakluk. Sada se vidi ko ima kućno vaspitanje, a ko nema. Ja ne želim da komentarišem njih dvoje jer oni to ne zaslužuju. Ni jednu reč, pa čak ni pogrdnu nisu zaslužli. Svaka čast Akiju, koji nije naseo na provokacije i ostao je veoma smiren. Ona je Akija postavila za slugu kako bi ga izbacila, a ovaj joj je vikao „bravo“. Kakvo je to ponašanje, oni su bezvredni, ne treba ni ime da im spomenem. Ona mu je rekla da je klempav. Pa uši mogu da se operišu, grudi mogu da se operišu, guza može da se operiše, ali mozak ne može, a njoj bi to trebalo. Ovo ponašanje je grozota za njihove jadne roditelje. Svi su ogorčeni na njihovo ponašanje, ljudi mi prilaze na ulici da kažu koliko se groze. Ja samo moram da kažem da sam ponosna na Akija, koji u nedelju puni 20 godina, što je zreo, staložen i smeran - izjavila je za dnevni list „Alo!“ Akijeva mama dok do komentara roditelja Panajotovića i Dobrojevićeve nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Inače, zadruga je u četvtak uveče okupila farmere, kako bi sumirali utiske od ove nedelje i ispričali šta misle o gazdi.
- Danas ništa niste radili. Tarot i sluge ništa. Sunčate se ceo dan, jako ružna slika. Ja neću da te zovem, jer treba sami da ste aktivni - ispričao je svoje ustiske Andrija Marković, što je izazvalo revolt kod ovonedeljnih sluka Filipa i Stanije.

Andrija Aki Marković

Ljubi ga majka: Vesna sa Akijem

- Meni se ne radi kad vidim tebe kao gazdu koji je spavao do dva po podne. Te fore ne pale kod mene - govorio je Panajotović, dok je Stanija bila oštrija.

- Moj stav je isti. Znam šta svi mislite o njemu, sad je gazda, pa ste promenili mišljenje. Moje mišljenje je da nikada nije postojao blentaviji, klempaviji i dečko je za mene mali smrad - vikala je Dobrojevićeva, dok se Marković nije obazirao na njihove prozivke.
Poslednji komentari
  • fridah Vreme: 22.06.2013 10:23h

    Stanija i Filip su u pravu, sve što su rekli je istina, mali je odlepio!

  • fridah Vreme: 22.06.2013 10:24h

    Sve što su rekli Stanija i Filip je tačno, mali je najveća ljenčuga na farmi!

  • aki Vreme: 22.06.2013 10:31h

    ja kolko znam da ti si trebala da se operises ti se prvo izleci pa posle komenterisi staniju ,a za tvoga sina on ijeste to sto je rekla pa on isto i ovako se ponasao i kad se takmiciju u zvezdama granda ,pprepontentno bezobrazno narod je prepoznao taj njegov stav zato i je zavrsio na zadnje mesto pokrise po usima

  • Gole Vreme: 22.06.2013 10:39h

    Ono je zaista strasno!!!Tolika kolicina bezobrazluka,a Filipu bi bolje bilo da se bavi analizom svoje glave,i zapita se zasto je prazna!LEP,A GLUP,i to glup na kub!!! Stanija samo sto ne potire imanje sa njim,a on zna da se prepire sa Gocom i vredja Akija.Zalosno je sto i nama gledaocima kvare uzitak gledanja,kada ih vidim,menjam kanal,treba imati zeludac za slusanje njihovih praznih razgovora!

  • Nikola Vreme: 22.06.2013 10:47h

    Bravo Aki, pokazao si ovim Filipu i Staniji kako se ponasati treba i problem je u njima dvojima koji ocigledno stariji od Akija pokazuju da jos nose pelene. Zato par iz interesa treba da se nauce lepom vaspitanju i Stanijina majka da malo skrati jezik pri komentarisanju u medijima i na TV.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP