Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

OSVETA BIVŠEG DEČKA

Staniju čekaju batine kad izađe s Farme!

Autor: Kurir | 11.05.2013 - 08:59:00h | Komentara: 9

Stanija Dobrojević i ne sluti šta je sve čeka po napuštanju Farme. Njen dečko, koga je prevarila s Filipom Panajotovićem, hoće da se obračuna s njom i s manekenom.

Gazivoda bi  gledao u Stanijine  grudi jer su lepe,  ali samo ako  su prirodne

Stanija Dobrojević | Foto: Zoran Lončarević

Starleta je na početku rijalitija rekla da ima nekog napolju, a posle je to porekla. Tada se smuvala s Filipom i zaboravila da je napolju čeka momak. Mnogi su se pitali ko je taj misteriozni dečko. Reč je o Beograđaninu Milanu Nikoliću s kojim je starleta nekoliko meseci u vezi. Ona ga je toliko opčinila da je istetovirao njeno ime na ruci. Sada je spreman da ukloni tetovažu.

- Milan nije mogao ni da nasluti da će mu Stanija prirediti ovakav javni blam. Zbog toga je revoltiran i samo smišlja kako će joj se osvetiti. Drugovi su ga zezali kad je ona simulirala seks s Filipom, a on je rekao da će oboje videti kad izađu s Farme - kaže izvor "Kurira".

- Milan se zbog nje preselio u Novi Sad, kako bi je stalno držao na oku. Nalazio joj je u telefonu golišave slike koje je slala drugim momcima i zbog toga su se svađali - završava izvor blizak Nikoliću.

Milan Nikolić

Milan Nikolić

Do Milana nije bilo moguće doći jer je posle saznanja da ga traže novinari ugasio profil na Fejsbuku, a na telefon se javlja samo najbližim prijateljima.

Lidija Panajotović, mama Filipa Panajotovića, zabrinuta je zbog činjenice da Stanija ima dečka, a započela je vezu s njenim sinom.

- Mislila sam da je lagala da ima dečka, ali su me danas uverili da taj momak stvarno postoji. Poznajem svoje dete i mislim da je i sam u poslednje vreme počeo da uviđa kakva je Stanija i da manipuliše kako njime tako i kamerama. Za razliku od nje, Filip je iskren i prema njoj se poneo zaštitnički, dok ona sve vreme glumi i pretvara se - kaže Lidija i dodaje:
- Pitate njenu mamu šta joj ćerka radi. Mislim da će Filipu sve biti jasno kad bude izašao - završava Lidija.

Poslednji komentari
  • Peci Vreme: 11.05.2013 11:17h

    Starleta :) Majka mora da je ponosna na koji nacin zaradjuje novac!

  • veronika Vreme: 11.05.2013 15:32h

    A da li je tvoja majka ponosna na tebe i na to cime se ti bavis Peci?! I ko si ti da bilo kome sudis????? TI-kad o tvojoj lisnosti sve govori tvoj komentar!

  • DDD Vreme: 11.05.2013 15:33h

    Devijka je uzasna cime ona moze da se pohvali zasto reklamirate ovako nekvalitetne devojke??????????????

  • maca Vreme: 11.05.2013 16:58h

    Staniji bi mogla po godinama da budem majka jer imam sinove njenih godina i ne bi se stidela svoje cerke bas takve ili drugacije od Stanije. ostavite tudju decu tudj zivot i tudju muku na miru, vi ste sudije i porota, sram da va s bude. DEVOJKA JE MLADA LEPA I ZNA STA HOCE NIKOG NE UGROZAVA.

  • Smajser Vreme: 11.05.2013 19:14h

    Pa sta ocekuju kad se zaljubljuju u devojku koja mora da provocira i kaci gole slike da bi se znalo za nju.Oni kojima su silikonska guzica i grudi lik i delo- ljubav, veza, vernost i postenje kvare biznis.Sad ce kao oni od nje da naprave casnu sestru.. AHAAAAAa... to je kao da besnog lava hoces da dresiras da se igra sa decom u obdanistu.!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP