Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NIJE VIP

Stejsi: Teško mi je što sam izgubila od Ivana Marinkovića, a on je samo bivši muž!

Autor: Kurir | 18.09.2013 - 13:30:00h | Komentara: 3

Anastasija Stejsi Buđić kaže da joj je teško palo što je izgubila od Ivana Marinkovića, koji nije VIP već bivši muž Goce Tržan.

Anastasija Buđić

Anastasija Buđić | Foto: Nebojša Marković

Nakon dve nedelje učešća Plejboj zečica i pevačica Anastasija Stejsi Buđić je odlukom gledalaca napustila reality "Farma", iako joj se ostajalo na imanju.
Stasy kaže da joj je posebno teško palo to što je izgubila od Ivana Marinkovića.
- Nije mi se izlazilo. Želela sam da ostanem duže. Ivan Marinković je super momak, ali i dalje stojim pri svom stavu da nema nikakvu VIP akreditaciju za učešće na Farmi. Krivo mi je što sam izgubila od njega. Imam dugu karijeru iza sebe, a on je samo bivši muž Goce Tržan.
Ova atraktivna brineta kaže da joj se dopao maneken Marko Vukotić.
- Marko Vukotić iz Crne Gore ima dobru energiju. Ne isključujem mogućnost da bi se među nama nešto desilo da sam ostala duže. Njemu je bilo veoma teško što sam otišla. Možda se između nas dvoje nešto i desilo, a niste primetili (smeh).
Čupo nije bio po njenom ukusu, a na imanju joj je teško palo što je mogla da se kupa samo jednom dnevno, dok to kod kuće nekada radi i po pet puta. Kaže da Jelenu Golubović nije videla da se kupa.
- Do pre tri dana nisam videla Jelenu Golubović da se kupa. Da ne grešim dušu, gledala sam jednom na dvorištu kako se zapira. Deluje mi prljavo. Možda se ona prala a da je niko od nas to nije videlo - rekla je Anastasija za "Kurir".
Poslednji komentari
  • Sassa... Vreme: 18.09.2013 15:22h

    ... a ko si pa Ti??? samo nemoj ono tvoje grupa Models(skup mediokriteta od strane jednog podvodaca) Pleyboy zecica (da ne prevodim na Srpski sta je to,a ceo svet zna),starleta (no comment), imas zavrsen fax (pa to ima 70% devojaka u Srbiji) a pri tome si niska,ruzna itd itd...

  • jana Vreme: 18.09.2013 19:17h

    a sta si ti majketi koje je tvoje zanimanje i koji posao ti radis zasto se taj otac koji te uci da budes takva kako se ne stidi da te vidi takvu kako te u oci pogleda

  • beba Vreme: 19.09.2013 07:36h

    Nemogu da verujem šta pojedine persone zamišljaju,koju ona to akreditaciju ima i sa čime se bavi,njeno zanimanje po mom mišljenju je BRUKA ZA RODITELJE,ali to njih verovatno ne dotiče jer je podržavaju.Mogu misliti u kakvom je okruženju odrasla kad se ponosi sa onim čim se bavi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP