Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

EKSKLUZIVNO

Stigla Igbala, ulazi na Farmu!

Autor: Dragana Tripić | 21.10.2013 - 22:58:00h | Komentara: 10

Ukoliko bude poželeo da ponovo flertuje sa nekom drugom ženom, naturalizovani Amerikanac Ekrem Jevrić će to izvesti mnogo teže jer mu produkcija sprema veliko iznenađenje u vidu dovođenja njegove supruge Igbale na imanje u Lisoviću.

Ako uđe i Vendi, biće belaja: Igbala i Ekrem

Uskoro na okupu: Igbala i Ekrem | Foto: RAS

Naime, ona je odlučila da prihvati ponudu vlasnika ružičašte televizije Željka Mitrovića da se pojavi na imanju u Lisoviću, a kako saznaje „Alo!“ od izvora bliskog produkciji, presudno je bilo to što je u medijima videla eksplicitne scene iz muževljevog pornića, pa je rešena da mu ne dopusti da tako nešto ponovi.

igbala majka

Susret sa prijateljem Beganom Čekićem

Ekrem ne sluti ženin dolazak!
Da Jevriću nije ni na kraj pameti da će njegova Igbala uskoro da bude u Lisoviću, najbolje govori podatak da je pre samo dva dana pričao farmerima kako ga žena sigurno svakodnevno gleda i da će biti uz njega do finala.
- Moja Igbala sigurno non-stop prati šta radim i verujem da će do finala da bude kod televizora i posmatra me - pričao je Jevrić, a onda po običaju pozdravljao svoju dragu i četiri sina. Verujemo da će njeno pojavljivanje poremetiti ponašanje i priču internet zvezde jer je poznato da u njenom prisustvu Jevrić ne sme da bude „slobodan“ sa ostalim ženama.

- Igbala je i ranije dobijala ponude da se priključi suprugu u rijalitiju, ali je to uvek odbijala jer ne želi da se medijski eksponira, a nije htela ni da napušta Ameriku. Međutim, kada je Ekrem pre nekoliko nedelja doputovao u Srbiju da bi ušao na farmu, sa njim je došla i Igbala. Ovo je njena prva poseta ovim prostorima posle 28 godina. Kako sada može da prati „Farmu“, ona ima uvid u sva dešavanja na imanju, a kada je Ekrem kolabirao od alkohola, i to prvo veče po ulasku, ona se zabrinula za njegovo zdravlje. No, tada nije donela odluku da uđe, već je presudan bio pornić - otkriva za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Jevrićima.

- Kada je pre nekoliko dana pušten u cirkulaciju Ekremov porno-film, mediji su to preneli, pa je tako i Igbala konačno imala priliku da vidi eksplicitne scene koje je snimio njen suprug. Shvatila je da on, kada god je bez njenog nadzora, radi razne stvari koje brukaju nju i decu. Odlučila je da uradi sve što može da to spreči, pa će tako uskoro doći i pridružiti mu se na farmi - otkriva naš izvor.

igbala majka

Majku Hatidžu videla prvi put posle 28 godina


- Igbala je nakon skori tri decenije otišla u Crnu Goru kod svoje majke Hatidže, gde obe pomno prate svaki Jevrićev korak, a odatle će doći u Beograd kada je produkcija pozove. Siguran sam da će dati sve od sebe da spreči potencijalnu bruku, a da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi - zaključuje naš izvor.

U nameri da čujemo njen komentar, pokušali smo da stupimo u kontakt sa gospođom Jevrić, ali nam do zaključenja ovog broja to nije pošlo za rukom.
Poslednji komentari
  • Ceca Vreme: 22.10.2013 01:07h

    Posle Igbale neka uđu na Farmu i ostali iz tog društva pa da sve ide u .... Stidi se Srbijo na šta si spala da gledaš i da je to najgledanije na TV. Sramota me što živim ovde i gledam šta se dešava.

  • ana Vreme: 22.10.2013 01:26h

    Nevjerovatno,gdje I ko nadje ove face?Klisican primer zasto tv lose utice na populaciju.Igbala vidjela majku nakon 28 godina,sledeci put cu obavjestiti Alo nakon koliko idem ponovo vidjeti svoju majku.Zar je nas mentalitet na nivou kojestarija I praznih prica o naturalizovanom ameru.sva sreca da je amer a ne Srbin ili Crnogorac,

  • Nenad--- Vreme: 22.10.2013 06:05h

    Ekrem je pre neku noć pozdravljao i rekao da Igbala nije u Americi već ovde. Znači sve je ovo igra i nameštaljka za glupe gledaopce, gde spadam i ja! Kad čovek noću nema šta da gleda, pogleda i tu glupost!

  • mimma Vreme: 22.10.2013 08:40h

    Kakva to zena uopste moze da legne sa Ekremom Jevricem??? A uz to da ne vidi svoju majku toliko dugo?? Nista ne mora vise ni da kaze, sve je rekla. I takve dovode na TV? Dno dna.

  • Steva Vreme: 22.10.2013 09:00h

    A kad ce cetiri mu sina? Pa mora da bude porodica kompletna,kad na drugoj strani imamo aktuelne,ex,nazovi,umisljene itd momke,ili jednostavno,svalere. Umisli neko da ide na farmu,postaje VIP i trazi da maltretira svju(ga)bivse(ga). Bas imaju "vrhunski "scenario ovi iz produkcije. Mora da ga je pravio ovaj "visokoumni"Tuta,Japi,ili vec sta je? A zaista,ko je on?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP