Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

UČESNICI RIJALITIJA NE VODE RAČUNA O LIČNOJ HIGIJENI

Štrokavi VIPOVCI!

Autor: Aleksandra Veljković | 19.04.2013 - 23:55:00h | Komentara: 1

Godinama unazad u raznim rijaliti programima glavni problem bila je lična higijena o kojoj mnogi ukućani nisu vodili računa.

Farmeri imaju zamerke na  njegovu higijenu: Ekrem Jevrić

Farmeri imaju zamerke na njegovu higijenu: Ekrem Jevrić | Foto: RAS

Isto se dešava i ovog puta i to na dve strane, na imanju u Lisoviću, gde farmeri otkrivaju da se Ekrem Jevrić, Gordana Bjelica i Dule Bogdanović ne kupaju, ali i u kući u Košutnjaku, gde, prema sopstvenom priznanju, Maja Nikolić odbija da se tušira dok joj se ruka ne izleči.


Prvi o kojima su učesnici rijalitija “Farma” opleli i sa strane pričali da se ne kupaju bili su Ekrem i Dule. Ukućani su primetili da oni ređe odlaze u kupatilo, te su među prvima deklarisani kao oni koji ne vode računa o svojoj higijeni.

Optužena da retko pere kosu­: Gordana  Bjelica

Optužena da retko pere kosu­: Gordana Bjelica | Foto: RAS


Međutim, uprzo su sa dvojice farmera prešli na Gordanu Bjelicu, čije je učešće do sada zapamćeno po poljupcima sa Ekremom i Erom, ali i simulaciji seksa sa Jevrićem. Pored toga što glumica ne skida šminku kada odlazi na spavanje, a pri tom odlazi u štalu i briše podove, farmeri su šuškali da se ona čak i ne kupa, kao i da je do sada samo jednom oprala kosu.

- Ona se žena jednom okupala i jednom oprala kosu. Da čovek ne poveruje, a toliko prljavštine ovde. Neverovatno - komentarisale su farmerke među kojima je bila i Goca Božinovska, ali i Radojka, koja je sama priznala da je samo jednom oprala kosu!

Prozivaju ga da  izbegava vodu i  sapun: Dule  Bogdanović

Prozivaju ga da izbegava vodu i sapun: Dule Bogdanović | Foto: Zoran Lončarević


Međutim, da prljavština ne vlada samo na imanju u Lisoviću, dokazala je i Maja Nikolić, koja jedno vreme nije menjala svoje zebra gaćice. Pevačica se prvo pravdala kako ih opere ujutru, da bi uveče bile čiste, a onda je govorila kako ima pet istih gaćica, te ih svaki dan menja. Ova priča je ostalim ukućanima bila jako sumnjiva, pa nisu poverovali u nju, ali je pevačica ostala dosledna svom dosadašnjem stilu, te je nedavno izjavila da može da izdrži da se ne okupa dok joj se ne izleči ruka, a za čiju povredu ona krivi Milića Vukašinovića.

Kako su svi ukućani zatvoreni, te do njih ne možemo doći, nismo uspeli da saznamo šta je razlog njihovog nemara prema ličnoj higijeni, pa nam ostaje da sačekamo njihov izlazak i upitamo ih za razlog zbog kog se nisu kupali tokom boravka u rijalitiju.

Jovana Nikolić

Jovana Nikolić | Foto: RAS

Jovana jede sline?!


I dok Jovana Nikolić nema problem da uđe u bure na imanju u Lisoviću i okupa se, farmeri Milan Tarot i Ša su otkrili da manekenka ima čudnu naviku. Naime, dok je Ša prao sudove kroz kuhinju je prošla Jovana, čim joj je video leđa, Tarot je brže bolje došao do repera i počeo da imitira manekenku, koja je nakon čačkanja nosa, “materijal” stavila u usta.
- Sline jede - rekao je Milan, a Ša se nadovezao:
- Je l’ si video? - upitao je reper.
- Sad sam prvi put video! - odgovorio mu je Milan.
- Jel me zezaš da “nusli” jede? - rekao je šokiran reper, a Tarot je počeo da objašnjava:
- Kao neandertalac. Imao sam ja drugaricu u školi i ona uzme ovako iskopa i pojede.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 20.04.2013 09:02h

    У овим мојим годинама никада нисам ни сањао да ћу при гледању неких тв емисија готово једва себе смиривати дубоким дисањем да не бих повраћао!Тв канали где се емитује фарма и повелики брат једноставно поништим!Кад оно пола сваких новина о томе пишу?Са обе руке се крстим!Ја не пушим цигарете од када ме је отац наватао иза куће те редовно купујем најмање три часописа.Да због поменутих тв емисија не купујем новине,па,пато,ди ја то живим?СВЕ ИСТА МАНГУПАРИЈА СЕ ПОЈАВЉУЈЕ?Да се ја питам сви би они напустили објекте за три минута и булдожер би очас поравњао па да попови то окаде.Дотле је дошло!Нисмо ми за џабака најсиромашнији народ у глави и материјално?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP