Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NEMA KO DA SE STARA O NJENIM ĆERKAMA

Sud izbacuje Ljubu sa "Farme"!

Autor: Blic | 03.06.2013 - 17:30:00h | Komentara: 4

Ukoliko do produkcije “Farme” dođe odluka suda da Ljuba Pantović Subotić mora da sazna šta se dešava u njenoj porodici, ona će izaći s imanja u Lisovićima. Bodibilderka bi, prema rečima sudije Prvog opštinskog suda u Beogradu, morala da napusti rijaliti jer, pošto je njen bivši suprug Karađorđe Subotić u pritvoru, o njihovim maloletnim ćerkama nema ko da se stara.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović | Foto: RAS

- Na adresu naše televizije još uvek nije stigao takav zahtev. Ako je sudija donela takvu odluku u petak, onda će ona stići možda danas ili sutra, jer je bio vikend. Ukoliko sud tako naloži, mi ćemo morati da reagujemo, te ćemo Ljubu obavestiti o tome šta se događa - rekao je za “Blic” Nemanja Josifljević u ime produkcije “Farme”.


Socijalna služba je već ispitivala stariju Ljubinu ćerku Aleksandru povodom tvrdnji da je ostala trudna. Nagađa se da je otac bebe Aleksandar Čabarkapa Ljubin dečko.

Na sudskom ročištu u petak Aleksandrin otac, a Ljubin bivši suprug Karađorđe Subotić, zatražio je od suda da ga oslobodi da bi mogao kćerku da drži pod kontrolom, odnosno da je odvoji od Aleksandra.

- Molim vas, sudija, pustite me iz pritvora. Aleksandar Čabarkapa živi u kući s mojom maloletnom kćerkom. O njoj nema ko da brine - izjavio je Subotić, a prenose domaći mediji.

Međutim, Subotić je ostao u pritvoru, a sada se očekuje da se Ljuba vrati ćerkama. Inače, njeno učešće na „Farmi“ se svelo na to da stalno pozdravlja ćerke i dečka Aleksandra.
Poslednji komentari
  • Asid Vreme: 03.06.2013 17:58h

    Dok Tadićevo reformisano sudstvo reaguje, Ljuba će dobiti unuke!

  • gcg Vreme: 03.06.2013 21:43h

    ako je to stvarno tako,ne znam kako maloletne cerke mogu da budu sa maminim deckom ,a on je navodno jednu iskoristio ,,,,,,,koliko treba centru za socijalni rad da odreaguje? Kakva smo mi to zemlja?

  • Steva Vreme: 03.06.2013 21:54h

    Ne ide to tako lako!"Farma" je međunarodni projekat,iza kojeg stoji i RRA.Da li su u pitanju odstupanja,utvrdiće kad farmeri izađu sa farme!

  • ZIKA PAUK Vreme: 04.06.2013 01:34h

    trandža.ko je njoj mogao da napravi decu?gledam je danas u mini haljinici kao rimski legionar.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP