Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

STARLETA U RIJALITIJU DAVALA KONTRADIKTORNE IZJAVE

Sve Stanijine laži u „Farmi“!

Autor: D. Petrović | 06.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Najsočnije i podjednako kontradiktorne izjave Stanije Dobrojević juče su kružile internetom, a na osnovu materijala može se zaključiti da starleta ili ne zna kad je raskinula sa izvesnim Šarenim, sa kojim je bila u vezi pre Filipa Panajotovića ili da se uplela u seriju laži do te mere da ni sama ne zna šta je istina.

Menja izjave  kao da su  donji veš:  Dobrojevićeva

Menja izjave kao da su donji veš: Dobrojevićeva | Foto: Robert Getel

Tako je tokom boravka na imanju Stanija u jednom trenutku, na početku rijalitija, svom novopečenom dečku Filipu govorila da je upravo zbog njega ostavila Šarenog.


Ko je Šareni?


Jedan od najčešće spominjanih likova u rijalitiju „Farma“ Stanijin bivši ili aktuelni dečko Šareni, kako su pisali mediji, zapravo je Beograđanin Milan Nikolić, koji je zbog činjenice da mu je identitet otkriven prešao da živi u Novi Sad dok starleta ne izađe iz programa.
Ono što se zna o Milanu je da je sa Stanijom u vezi bio nekoliko meseci, a da je zbog opčinjenosti njom, njeno ime istetovirao na ruci. Kako se pisalo, on je veoma revoltiran zbog Stanijine veze sa Filipom, zbog čega je odlučio da ukloni njeno ime sa svoje ruke, kao i da sa starletom i manekenom razgovara kada napuste „Farmu“.

- Ja sam bila ta koja je imala dugu vezu, ozbiljnu. Imala sam momka koji vredi, kog sam ostavila zbog ovog ovde (Filip). On je ušao kao slobodan momak, nije imao šta da izgubi - pričala je Dobrojevićeva na početku, a onda je u jednom razgovoru Filipu otkrila da je i ona ušla u rijaliti kao slobodna devojka.

- Čisto da kažem, Šareni i ja smo raskinuli još pre „Farme“ - izjavila je Stanija, a Filip joj ništa nije prebacio zbog očigledne laži.

Međutim, do kraja je ostalo nejasno da li je starleta uopšte raskinula sa Šarenim ,jer je koristila skoro svaku priliku da ga pozdravi. Tako je Stanija svog bivšeg ili sadašnjeg Šarenog pozdravila 47. dana prikazivanja rijalitja, a potom i 52. dana boravka na seoskom imanju u Lisoviću, kada je već uveliko uživala u ljubavi sa manekenom.

Na snimku koji je neko okačio na „Ju tjub“, nisu izbegnute ni najsočnije starletine psovke upućene Akiju.
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 06.07.2013 07:24h

    Hajde da ustanovimo ko od učesnika farme ne laže ? Nećete ga naći, svi lažu i izbegavaju ružne istine. Negiraju činjenice i dezavuišu istine. Mnogima nisu cvetale ruže i taj period bi veoma rado zaboravili zarad sadašnjeg života. Stanija laže i maže, uplela se kao pile u kučine i jednostavno ne ume da nađe pravi izlaz. Samo je u jednome pogrešila, nije smela komentarisati sa Filipom druge. Iako je to Filip znao svesno je Staniju gurao da lane neke od komentara i to ju je dovelo na stub srama. Međutim, hajka na nju meže proizvesti kontra efekat !

  • Džo Vreme: 06.07.2013 19:55h

    Stanija je zvezda,lepa,zgodna i pametna,pa ako ponekad malo i slaže ,pa zato su tamo da nas zabave.Do pobede!

  • Luka Vreme: 07.07.2013 17:43h

    Svi su fini samo Stanija laze...auuu smorili ste boga oca...narod ce se pobuniti i upravo ce zbog toga jos vise glasati za nju. Razapeta je tamo i ispada da je jedino ona kriva za sve...dokle vise? o.O

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP