Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

SVAĐAMA NIKAD KRAJA

Svi protiv Stanije: Ti si ološ, dno dna, folirant i sramota! (VIDEO)

Autor: Telegraf.rs | 04.07.2013 - 18:35:00h | Komentara: 3

Farmeri su, po ko zna koji put, igrali igru istine, a glavna na tapetu bila je Stanija Dobrojević. Starleta je od ukućana optužena na folirant, manipulator i da je izuzetno lenja. Da li to zaista misle ili osećaju da je jedan od najjačih favorita?

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević | Foto: Robert Getel

Staniji su najviše kritikovali Memo, Filip Mitrović, Ljuba i reper Ša. Slikar je istakao da je starleta taktičarka i da mu je ona svojevremeno rekla da je Vlada Vuksanović lepši od Filipa Panajotovića.

- Kako te nije sramota. Takvi ljigavci kao ti ne treba da žive. Vlada Vuksanović mi je prijatelj, lep kao lutka - rekla je Stanija Memi, koji je odmah rekao da starleta nije iskrena.
Filip Mitrović je za Dobrojevićevu rekao da je proračunata, da često laže i da je lenja.
- Ova ovde devojka je najveće dno dna i đon koji postoji, rekao je Mitrović pred svim farmerima - dobivši za to aplauz.
Po Staniji su opleli i Ljuba i Daria dok je seksi Sandru interesovalo zašto je plasirala priču da je Danijel gej. Stanija se branila da je tu informaciju čula i da je htela lično da je proveri.
Svoje izlaganje imao je Danijel, koji je rekao da se razočarao u Staniju i Filipa i da je ispao budala.

Poslednji komentari
  • Laza Vreme: 04.07.2013 19:05h

    Nista ja nebih da dodam na konstantaciju ostalih farmera, oni najbolje znaju, iz prilozenog se sve lepo vidi, svaka cast momci tako se to radi u lice ,a ne iza coskova

  • Žarko Vreme: 04.07.2013 23:25h

    ŠA,AKI ,prcko FIĆo,Memo su N U L E .A razočarao me je Mećava i Goca a za Sandru,Dariju,Eru i Ekrema---nemam reči.Danijel je dobar momak ali su ga popalili ;uvlakač ŠA,Memo i mali pikinizer Fićko..A Rialiti je igra ,gde se bore ne istomišljenici ,ali bi to trebalo biti na nivou ljuckosti.Ali nisko udaranje na padati jednu osobu koja po ukućanima favorit i kao ALE svi skočili na nju.Da je ona rangirana slabo nebi bilo ništa od svađa ovako Stanija im smeta.Ljuba je dno od žene i zato je i ispala iako je bila utuvila u glavi da je pobjednik!!!Stanija do kraja!!!

  • Eva Vreme: 05.07.2013 01:09h

    Devojka kaze "da nije luda nekog da sluzi", a upravo je ona sluzena 100.dana. Kako je nije sramota da devojku od skoro, jos malo pa 30.godina sluzi jedna zena sa sela? Svi smo videli da taj navodno "par" uvek prvi seda za sto. Drugo kamermani su vise i bogu dosadili kvareci nama gledaocima ovaj divan letnji odmor tako sto nam pustaju njih dvoje non stop. A trece jako, jako me zanima i volela bih kada bi toj devojci neko postavio to pitanje.. Dakle ja posteno radim u jednoj fabrici i moja braca i sestre takodje.. kako ja od moje plate jedva mogu da "izguram" ceo mesec, a da ona od "postenog" rada u svojoj 28-smoj godini ima novac da kupi svoj stan, svoja kola, svoj lokal i jos da studira. Ja sam nazalost morala da se odreknem studiranja jer je za mene "postenu" studiranje preskupo, pa me zanima koja je njena tajna. A o kolima i stanu mogu samo da sanjam il da molim boga da mi se pojave neki do sada neznani rodjaci iz inostranstva.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP