Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

POVRATAK IZBAČENIH!

Tarot: Dovešću
farmere do
nervnog sloma!

Autor: D. Petrović | 01.07.2013 - 17:30:00h | Komentara: 7

Radost preostalih učesnika rijalitija “Farma”, koji su dogurali do samog kraja ovog takmičenja, mogli bi da pomute bivši takmičari, koji će se večaras vratiti u ovaj šou program i ostati do nedelje, kada će publika odabrati pobednika. A dok će nekima povratnici pomoći, nekima će zadati i finalne udarce, pa za “Alo!” Milan Tarot otkriva šta će svojim nekadašnjim sustanarima raditi tokom preostala četiri dana i kako će ih izludeti, dok glumica Gordana Bjelica priča kome će pokušati da pomogne.

Predvideo da će Vendi pasti na njegove čari: Milan Tarot

Najavljuje pakao: Milan Tarot | Foto: Zoran Lončarević

 - Oni koji zaslužuju loše njih ću dovesti do nervnog sloma. Gljiva je Danijelu još u martu rekao da je gej, a ja mogu to da mu ponovim, ali on će mi reći: „Daj mi dokaze!“. On i Jovana su u vezi zato što niko drugi sa njima nije hteo. Danijel je pre Jovane vaćario Gocu Bjelicu, Ljubu i ostale, a Jovana se nabacivala meni, Memu i Mikiju Mećavi, pa kad smo je svi odbili ona se bacila Danijelu u zagrlja i njih dvoje su zajedno, jer nemaju s kim drugim da budu - počinje priču Tarot, koji nam otkriva i da će popričati sa Ljubom Pantović.

- Ljubi neću saopštavati da joj je dečko u vezi sa njenom ćerkom, jer ona to zna. I ne samo da zna, nego je ona to i dogovorila sa ćerkom. A kad sam ja izašao, njena ćerka je to ponovo demantovala, jer je znala da ću ja nešto reći o tome - tvrdi Tarot, koji će posavetovati i Staniju jer su, kako kaže, postali drugari.
- Što se tiče Stanije, njoj nije potreban seks da bi pobedila i ona to zna. Pa i one su se skidale gole u mladosti. Evo baš sam pre niki dan video golu Sašku Karan u mlađim danima, a sad sve te pevačice napadaju Staniju. Zato ja mislim da će ona pobediti i da treba da nastavi da bude žrtva - mišljenja je popularni vidovnjak, dok glumica Gordana Bjelica, otkriva će se u poslednjim danima u rijalitiju “Farma” obračunati sa Tarotom, kao i da će pokušati da pomogne Ekremu Jevriću da dođe do pobede.
- Moj cilj je da razotkrijem pojedine glumce, a od kada sam pročitala da je Tarot rekao da sam spavala sa Ekremom, imam potrebu i sa njim da se obračunam - priča Bejlica, koja ipak ne želi da otkrije imena onih koje će raskrinkati.
Poslednji komentari
  • Ja Vreme: 01.07.2013 17:40h

    Od Danijela da odjebes psihicki boelsniku, ako je neko normalan na onoj farmi to je ON .

  • Serhio Vreme: 01.07.2013 17:40h

    Kakva budala!

  • Djole Vreme: 01.07.2013 18:12h

    Nije Tarot toliko bolestan koliko oni koji vracaju psihopatu da se izivljava.

  • Marko Vreme: 01.07.2013 18:53h

    Djole,dobar ,istinit komenatar si napisao.Tarot je psihicki bolesan covek.Ko ce snositi odgovornost za njegove postupke na farmi,spreman je na sve!Tuga i jad je Tarot!

  • nina Vreme: 01.07.2013 19:20h

    ovaj ludak bas pase zu karleusu. mogli bih poslati zajedno na farmu ili na usce da se mukice izjadaju jedan drugome. najgore je sto ludilo ne boli,inace bi neki ljudi umreli od Bola.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP