Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

VIDOVNJAK ZGROŽEN PONAŠANJEM MANEKENKE

Tarot: Jovani je alkohol ispio mozak!

Autor: | 25.06.2013 - 08:02:00h | Komentara: 16

Vidovnjak Milan Tarot u nedelju uveče napustio je imanje u Lisoviću i svoje učešće smatra odličnim za svoju promociju, a pored toga ne misli da su svi ukućani predstavljeni onako kako treba i kakvi jesu. Naime, Tarot je za “Alo!” izjavio kako manekenka Jovana Nikolić ne zna gde se nalazi jer je pod konstantnim dejstvom alkohola.

Šokiran stanjem u kom se Nikolićeva nalazi

Šokiran stanjem u kom se Nikolićeva nalazi | Foto: Goran Srdanov

- Ona devojka pije rakiju iz šolje od dva decilitra. Ja sam šokiran bio koliko ona može da popije. Tri puta se onesvestila i povraćala, a Saška je krila i izvodila je kako bi se to u javnosti prikrilo. Alkohol joj je ispio mozak i devojka ujutru ustaje sva naduvena sa podočnjacima do brade. Na sastancima ne može da sklopi nekoliko rečenica povezanih. To je užasno - rekao nam je Milan, a onda ispričao kako njegove vidovnjačke moći vide Staniju i Filipa zajedno nakon završetka ove igre.


Jovana Nikolić

Jovana Nikolić

- Ja vidim da će njih dvoje biti zajedno jer to i jeste prava ljubav. Pa normalno je da se svađaju, jer su u zatvorenom prostoru, ali napolju će se oni stabilizovati i biće najbolji par - dodao je bivši učesnik „Farme“.


Inače, Milan smatra da je njegovo izbacivanje prethodilo svađi sa Andrijom Markovićem.

- Znam da publika nije glasala za mene jer sam se posvađao sa Akijem, ali to je sve šou. Pa gledao sam ja i neke druge „Farme“ gde su se govnima polivali, a ja to nisam uradio. A mogao sam - završio je Tarot.
Poslednji komentari
  • Bane kg Vreme: 25.06.2013 08:18h

    Tarote mislim da si ti obican USRANKO.....

  • Sladjana Vreme: 25.06.2013 08:50h

    Ja mislim da je bolesno gledati Farmu...

  • ljilja Vreme: 25.06.2013 08:54h

    Jovana ce se izleciti od alkohola, a ti usranko i prevarant ostajes za ceo zivot

  • Bogdan Vreme: 25.06.2013 09:07h

    Apsulutno je Tarot u pravu.Jovana je alkos.Svi to znaju. Ko se bar jednom družio sa njom vidio je kako voli da popije.A tako mlada!!!Žao mi Danijela,jedan ne iskvaren i pošten mladić.Ovoj Jovani je samo ona stvar u glavi i kada popije to bi uradila na sred ulice.Mislim da od nje i Danijela neće biti ništa jer i ako bude nešto trajat će samo ovo leto.Intervjui su joj bljak !!!

  • Maja Vreme: 25.06.2013 11:50h

    Aaaaa trebao je da izadje pa da vidi ko ima koliku podrsku publike pa sada opleo o Jovani. Sramota neka te je Tarote ti dajes sebi za pravo da pricas o nekome a sta si ti pokazao na farmi??? Vesna i Saska su nista naspram tebe, tvoje price i olajavanja svakog farmera. Sa Filipom si spletkario o Jovani a o Filipu i onoj njegovoj do tada. Treba da te je sramota sto lazes i krades od naroda novac tvojim nebulozama, tebe treba zabraniti a Jovanu ostavi na miru jer ako nas iznerviras pobedice na kraju. Fuuuj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP