Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

UMALO OPET TUČA!

Tarot napao Memu da je špijun i pi*ka!

Autor: Pulsonline | 10.06.2013 - 13:14:00h | Komentara: 9

Nakon sukoba Vesne Rivas i Goce Božinovske koji se završio fizičkim obračunom, jutros oko dva sata Milan Tarot je ispričao Saški Karan kako je primetio Sulejmana Mema Haljevca da konstantno prisluškuje intervjue:

memo i tarot

Svi su na ivici živaca: Memo i Tarot | Foto: Screenshot "Youtube"

Nakon sukoba Vesne Rivas i Goce Božinovske koji se završio fizičkim obračunom, jutros oko dva sata Milan Tarot je ispričao Saški Karan kako je primetio Sulejmana Mema Haljevca da konstantno prisluškuje intervjue:
- Sad ću da odem u sobu svašta da mu kažem. Pi*ka ona jedna, sram ga bilo - rekao je Tarot. I pored Saškine dobre volje da ga odgovori od te ideje, Milan je ipak otišao u sobu:
- Sram te bilo bre, pi*ka ti materina. Kako možeš da se kriješ iza toaleta i prisluškuješ intervjue. Nemoj da sam te video više da si to ikada uradio. Razbiću te - vikao je Tarot, a zatim su u sobu uletele Saška i Vesna.
- Nemoj Milane, nemoj, pusti ga. Sad se pokazao jo je i šta je - vikala je Saška koja je stala između Tarota i Meme koji su bili na ivici fizičkog sukoba.
U celu priču umešao se Andrija Aki Marković koji je podržao Milana, a ujedno iznervirao i svog prijatelja Ša koji mu je odbrusio:
- Šta se ti mešaš koji ku*ac? Ko je tebe šta pitao? Razočarao si me Aki, sram te bilo - vikao je Ša očigledno braneći Memu.
- Šta oćeš ti peder*iću jedan. Gubi se iz sobe - dobacivala je Saška.
Na kraju je ceo sukob ipak prošao bez fizičkog obračuna, a Milan Tarot je otkrio da će ipak nastaviti da maltretira Memu, tako što će mu uzimati hranu koju on jede i time ga dodatno provocirati.
Poslednji komentari
  • marlen Vreme: 10.06.2013 14:27h

    pa kako milan tarot kaze uzimace memi hranu....greotica pa ako neka se najede..nije se odavno usrao...pa on otima svima hranu od kako je na farmi,bre....bednik jedan i lazov..on nekom prorice tamo i pogadja..a kako sebi nije pogodio da ce se usrati i da to vidi cela nacija...tracara jedna zenska,,samo tracari sa zenama i baca seme zla po farmi...a to izgleda niko ni ne primecuje jer je hijena i muljator...samo se uvlaci u dupeta tamo.....JEDI TAROTE..JEDI..POSLACEMO I MI NESTO NA FARMU,,,,DA SE NAJEDES...OTIMAJ, ZNAMO MI STA JE GLAS....

  • dada Vreme: 10.06.2013 14:54h

    tarot varalica koliko je izvaro ljudi jos u nevolji na laznom gatanju neka sebi izgata on I vesna ubili se jedno za drugo isti su pokvarenjaci I lazovi a farma 4 je uzas

  • Marija Vreme: 10.06.2013 16:16h

    Tarot lopov, prevrtljivac, varalica i toliko odvratan tip da ne mogu da poverujem da ga gledaoci drze toliko u rijalitiju. On i Filip maneken bi stvarno vec mogli da izadju i ne smaraju gledaoce. Ne mogu da verujem da je izbacen Miki koji je skroz gotivan a ovakve budale se vuku tu jos uvek. Stanije turpija nokte a on sedi i drzi je oko struka. Zar on stvarno misli da ta lazljiva prica jos uvek pije vodu??? Jovana do pobede!

  • Laza Vreme: 10.06.2013 17:36h

    Slazem se u potpunosti za Tarota, ligavac prevrtljivac prevarant i cesto se pitam kome je on zanimljiv, sto se Meme tice veceg zla i veceg uvlakaca nisam video, svima se slihta i svakoga ogovara, on i Ša su dotakli dno ali produkciji je u interesu da oni ostaju zajedno sa Tarotom a izbacise Mikija koji je stvarno ok lik,ako je od produkcije mnogo je

  • Mane Vreme: 10.06.2013 18:18h

    Tarot je nula od coveka zajedno sa Vesnom, Saskom i ovim msalim kikirezima Ficom , koga je Vesna nazivala geyem i salom prirode i Akijem neradnikom i nevaspitankom, a ekipi se prikljucila seljanka Radojka tandfem snova. Ovaj usranko ima samo veliki stomak i glavu i nije mi jasno , dali se on semi sa Saskom i Vesnom za koju je javno rekao da je imao seks u kupatilu, mada sumnjam da ovaj zderac ista ikom moze, a brzo ce on van Farme

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP