Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

VIDOVNJAK IMAO STOMAČNE PROBLEME NA FARMI

Tarot se uneredio!

Autor: S. Arsić | 07.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Ovogodišnju sezonu „Farme“ obeležila je loša higijena pojedinih učesnika, a poslednji slučaj u nizu je i Milan Tarot, koji se uneredio u kući, zbog čega je većini farmera došlo da zapeva „Šta to smrdi na imanju Lisovićkom, nit je WC niti krupna marva“!

Šta to smrdi  na imanju  farmerskom:  Tarot

Šta to smrdi na imanju farmerskom: Tarot

Zadruga je odmah nakon izbacivanja Amela Ćemana Ćeme i Marije Petronijević poslala pismo i zamolila ukućane da pogledaju da nisu negde ostavili hranu koja se pokvarila, da bi Zorica Marković ustala i otkrila da se Milan Tarot uneredio i da se to zapravo oseća.

Miki Mećava

Miki Mećava

Miki Mećava: Vesna ne radi ništa!

Prošlonedeljni gazda Miki Mećava iskoristio je sastanak i skrenuo pažnju Vesni Rivas da skrati jezik, a da više radi.
- Moramo da vodimo računa o higijeni u kući. Ljuba, Jovana, Goca, Radojka, to su žene koje stalno rade, a ne znam da li se Vesna ikad za nešto uhvatila, ona samo zna da se svađa, a da radi teško - rekao je Miki, na šta mu je Rivasova odgovorila da ima problem sa nogom i da je pošteđena.
- Tebi uvek nešto fali, ali dobro - bio je malo oštriji Mećava.

Istraga u vezi s nepodnošljivim smradom počela je kada je Miki Mećava zahtevao da svako od farmera kaže šta bi to moglo toliko da se oseća.
- Smrdi nešto, baš. Kad je bio Ognjen, rekao je da smrdi - izjavio je Ekrem, na šta se nadovezala Stanija:

- Prekrivač je smrdeo i on je izbačen. Dule ga je izbacio - rekla je starleta.
- A ko je sedeo na prekrivaču?! Milan Tarot se u*rao, ja se izvinjavam, ali svi su to videli. Izbacili smo ćilim. Stanija je to primetila, Dule izneo. Ne znam šta ti se desilo, možda nisi stigao da se središ. To može svakom da se desi, može i meni sutra.
Ne mislim ništa loše, samo da kažemo ono što jeste, da ne tražimo hranu po kući kad nije to - iskrena je bila pevačica, a na njenu konstataciju Tarot je samo klimnuo glavom, ne želeći da priča o tome.

Zorica  razotkrila  Milanov čin

Zorica razotkrila Milanov čin


- Žao mi je, čovek možda ima zdravstveni problem. Što kaže Zoka, svakome može da se desi, može mene da snađe - izjavila je Stanija, a ostali farmeri su se složili sa Dobrojevićevom i Markovićevom da ne treba da osuđuju Milana i dodali da je higijena u kući veliki problem i da malo ljudi vodi računa o tome.

Milan i Lana

Milan i Lana

Tarotova supruga: Milan to nije radio kod kuće!


Nedavno je Ša optužio Milana Tarota da se uneredio, a zatim je u nedelju uveče Zorica Marković otkrila da se to opet dogodilo, što je vidovnjak potvrdio. U želji da čujemo da li mu se to dešavalo i van farme, pozvali smo njegovu ženu Lanu.
- On ima osetljivu bešiku, ali nikada se nije uneredio kod kuće. Moguće da je pojeo nešto pokvareno i da nije mogao da se kontroliše. On je baš osetljiv, a tamo nemaju frižider, hrana stoji po nekoliko dana i sigurno je pojeo nešto i pokvario stomak. To nije za osudu, može da se desi svakome - rekla je za naš list Tarotova supruga.

Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 07.05.2013 07:29h

    Ja imam resenje: neka cucne ispred slike Snupy Doga i stavi prst u du.. To je stari srpski le, zna to i Milan. Svako vece po pola sata ispred slike i procice.

  • Mićo Vreme: 08.05.2013 22:19h

    Kako nije predvideo da će se usrati?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP