Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NIKOLIĆEVA IMALA SPONTANI POBAČAJ NA FARMI

Teško smo podneli gubitak bebe!

Autor: A. R. | 15.07.2013 - 22:44:00h | Komentara: 15

Dok su se u rijalitiju „Farma“ u poslednjih mesec dana trudili da budu nasmejani i raspoloženi, verenici Jovana Nikolić i Danijel Alibabić zapravo su prolazili kroz veoma težak period jer je manekenaka izgubila bebu.

Nesreća ih zbližila: Danijel Alibabić i  Jovana Nikolić

Nesreća ih zbližila: Danijel Alibabić i Jovana Nikolić | Foto: Masanori Jošida

Naime, dok je Nikolićeva dva dana odsustvovala sa imanja u Lisoviću, saznala je da je imala spontani pobačaj. Danijel i ona su se dogovorili da o tome ne razgovaraju pred kamerama, iako su veoma teško podneli gubitak bebe.


- Bilo nam je veoma teško kada smo saznali da je Jovana imala spontani pobačaj. U tom trenutku smo bili na farmi i koliko god da nam je bilo u tom trenutku strašno, nismo želeli da pričamo o tome jer nismo želeli ničije sažaljenje. Teško smo podneli gubitak, ali nas je to još više zbližilo i idemo dalje - izjavio je Danijel za dnevni list „Alo!“, dok je Jovana otkrila da je tužnu vest podelila sa najboljim prijateljima na imanju u Lisoviću.

- Ja sam ljudima sa kojima sam bila bliska na farmi rekla šta se dogodilo, a oni su nas maksimalno ispoštovali i ćutali o tome. Naravno da mi je u tom trenutku bilo teško, bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu - ispričala je Jovana, a zatim je dodala kako su izgledala dva dana tokom kojih je bila na ispitivanjima i kada nije znala da li će ponovo ugledati Danijela na farmi.

- Trpela sam jake bolove u donjem delu stomaka, ali neko vreme nisam ništa pričala. Danijel me je ubedio da se obratim organizatorima, koji su me odveli u ambulantu u Barajevu. Kako tamo nisu mogli da utvrde o čemu se radi, otišla sam u Ginekološku kliniku „Narodni front“.
Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj, a dodali su da će moj organizam sam sve uraditi i da ne moram na operaciju - rekla je Nikolićeva, koja se ovih dana ne odvaja od verenika, a nakon što on upozna njenu porodicu u Nišu, privremeno će se preseliti u Podgoricu, nakon čega će zajedno na jesen živeti u Beogradu.
Poslednji komentari
  • Jelena Vreme: 16.07.2013 00:16h

    Sve simpatije za ovaj par koji je spojila prava ljubav. Zao mi je sto im se ovo desilo. Sigurna sam da ce im se sreca osmehnuti i da ce imati blizance.

  • Darko San Diego Vreme: 16.07.2013 03:38h

    Pa kako je ona mislila da rodi bebu a pila je svaki dan pola flase vinjaka i bila non-stop u alkoholisanom stanju. Mislim i ta organizacija "Farme" je mogla da je izvede i kaze hej cekaj ako si trudna daj sestro nemoj da pijes zbog bebe. Gospode Boze kuda ide ovaj svet.

  • sladja Vreme: 16.07.2013 05:24h

    Lagala si Jovana da si imala prvo cistu, pa onda upalu jajnika, a i mama ti se oglasila da imas problem sa cistom i po pravilu nisi kao takva ni trebala da se vracas na Farmu i pravis predstavu sa veridbom. Mnoge stvari si lagalai lazes i dalje sto ti ne ide u prilog/ Kod nas gledalaca koji ne poznajemo nijednog farmera, dobila si velike minuse za mnoge tvoje izjave i time jos vise istakla Staniju.

  • duda Vreme: 16.07.2013 08:17h

    Sve sve, mladi ste, ali onako javno jahanje da te svi vide, to je ipak ogavno i bedno, intimu valjda treba da ostavite samo za vas dvoje. Zao mi je sto njegova majka dobija takvu snaju...

  • hahahaha Vreme: 16.07.2013 08:42h

    Jadan Danijel, bash se usreccio. Nije mogao da se odbrani od one nimfomanke Jovane, napadala je sve mushkarce na farmi, ali se jedini on upecao, pa ga je jahala gde god je stigla... A tek inteligencija i rechnik su joj posebna pricha. Shta recci...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP