Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GLUMICA TVRDI DA JE ŽRTVA NASILJA

Tijana Macura: Razvodim se jer me je muž tukao!

Autor: A. Radojević | 10.07.2013 - 10:31:00h | Komentara: 6

Glumica i članica grupe „Đerdan“ Tijana Macura kaže da je tri godine trpela fizičko nasilje od svog supruga, te je po izlasku iz rijalitija „Farma“ odlučila da se razvede. Iako je prošle godine sa svojom ćerkicom (ime poznato redakciji) završila u Sigurnoj kući, Tijana se vratila svom suprugu, ali se fizičko maltretiranje nastavilo, a glumica je odlučila da ga napusti.

Tijana Macura

Tijana Macura | Foto: Rajko Ristić

 - Ja sam se razvela u toku „Farme“ od svog supruga, čije ime ne želim da spominjem. Razvela sam se jer nisam više mogla da trpim nasilje koje traje već tri godine, pre porođaja i posle porođaja. To je bio pakao! Prošle godine sam sa ćerkom završila u Sigurnoj kući, ali ja sam njega mnogo volela i više puta mu praštala. Pre tri meseca kada sam izašla sa „Farme“ dogodilo se još jedno psihičko i fizičko zlostavljanje kada sam rešila da stavim tačku na to i da ga napustim - započela je priču Tijana Macura i dodala da nije ni sanjala da će joj se ovo dogoditi.

Tijana operisala mladež ispod oka!
Tijana Macura pojavila se na proslavi povodom završetka rijalitija „Farma“ sa zavojem na nosu, a onda nam je objasnila da je tog jutra operacijom uklonila mladež.
- Uklonila sam mladež koji sam imala ispod oka. Iako su lekari rekli da je mladež sto posto benigni, smetao mi je, a i ćerkica mi ga često zakači rukom. Nisam htela da odlažem operaciju zbog žurke, jer bi posle morala da čekam još tri meseca - ispričala je Tijana.

- Ovo je vrlo važno i o ovome treba pričati, nisam želela da se zbog deteta provlačim po novinama, ali mislim da je vreme sve da ispričam. Ja imam veliku podršku Vesne Stanojević iz Sigurne kuće. Inače sam volontirala u mnogim centrima za socijalni rad i ono čega sam se najviše gnušala, desilo mi se. Mi smo za godinu dana uspeli da se zabavljamo, da se verimo, da ja zatrudnim i porodim se. Sve za godinu dana! Ali moram da kažem da je on dosta pio, pa se verovatno zbog toga ovako ponašao. I za tih godinu dana dok sam bila trudna on me je zlostavljao, ali ni u jednom trenutku nisam želela da abortiram. Nikada to ne bih uradila. Još uvek je postupak oko razvoda u toku, čeka se presuda, starateljstvo nad detetom je meni dodeljeno, a on ima privremenu zabranu prilaska - kaže glumica, koja je trenutno u lošoj finansijskoj situaciji.

- Najteže mi je što smo ćerka i ja ostale u finansijskom ropstvu, ali zahvaljujući mojim prijateljima i kumovima mi se snalazimo u ovom teškom periodu. Ona je jako mala pa ne zna šta se dešava, ali oseća da nešto nije u redu. Ja se ne plašim, nisam bila u dobroj finansijskoj situaciji ni kada sam bila u braku sa njim, tako da verujem da ću uspeti lepo da živim sa ćerkom. Moram samo da dodam da sam u toku braka bila prekorektna i prema njemu i prema njegovoj porodici - ispričala nam je Macura.

I Snežanu iz „Đerdana” maltretirao zet!

Tijanina koleginica, Snežana Petković, članica sastava „Đerdan“ nedavno je progovorila u jednoj televizijskoj emisiji kako je zet maltretira, te strahuje za svoj život, ali i život svoje ćerke.
- Strahujem za svoj život, život moje ćerke i troje unučadi. Zet nas maltretira. I njegova rodbina. On je dobar čovek, ali je očito bolestan. Država ne može da reši ovaj problem u društvu i pitanje je samo ko će biti sledeća žrtva - rekla je tada Snežana.

Poslednji komentari
  • milovan Vreme: 10.07.2013 11:11h

    Cim si ti bila na farmi!!!!!?? Rekla si sve o sebi.

  • DR Vreme: 10.07.2013 11:51h

    NE RAZUMEM...NA FARMI JE BIO JEDAN VERBBALNI SILEDZIJA KOJI JE IMAO DAMU DA LAJE SAMO NA ZENE - SHABAN NARAVNO I KOLIKO SHVATAM NJEGA ZENE VOLE..ZENE OCIGLEDNO NE UMEJU DA PREPOZNAJU EMOTIVNO LABILNE MUSKARCE I SILEDZIJE NA VREME

  • Vesna Virgo Vreme: 10.07.2013 16:29h

    U poslednje vreme svi iz javnog zivota na ovaj ili onaj nacin zele da skrenu paznju na sebe.Za ovakva desavanja zna se ko je nadlezan i kome se treba obratiti. Kada je tako ugrozena zasto je ulazila u Farmu i ko je doticnoj cuvao dete u medjuvremenu.? Sta bi bilo da je na Farmi ostala tri meseca? I stalno se naglasava kako su slabog materijalnog stanja kao da "obican" svet danas zivi bolje od njih.Zasto su oni iz javnog sveta bitniji od toliko drugih ugrozenih i maltretiranih zena koje cute i imaju svoje dostojanstvo. A "oni" koji ih nagovaraju da sve ovo iznesu u javnost zive mnogo gore, jadnije i bednije od njih.Strasno!

  • buric bozica Vreme: 10.07.2013 21:05h

    Milovan,ne osudjuj ulazak na farmu jer je sve njih nuzda natjerala i reci ko to tek teko zeli biti izolovan od svijeta da ga netjera kriza al osudjujemo njihovo ponasanje

  • Ina Vreme: 10.07.2013 22:01h

    Draga Tijana,jako tuzno da si to dozvolila da ti jedan monstrum uradi i da je to tvoje dete gledalo.Da li je u zatvoru i koliko godina je dobio za tako nesto? To samo moze jedna muska kukavica zeni da uradi i takvi kao sto je on ne bi trebali da izadju iz zatvora ni sledecih 20 godina (barem je tako kod nas u Canadi ) jer svaki udar na zenu je ustvari i pokusaj ubistva a jos i dete malo da to vidi je posebna kazna . Nadam se da je zakon jak za takve manijake i u Srbiji i da nece biti potrebno da se plasis ni ti ni tvoje dete .Uz tebe smo i zelimo ti sve najbolje i tebi i tvojoj kcerkici .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP