Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

DOVIĐENJA

Tuta ispao sa Farme! (FOTO)

Autor: pulsonline | 24.11.2013 - 23:22:00h | Komentara: 3

Večeras je imanju u Lisoviću napustio Aleksandar Marinković Tuta koji je dobio 22,95 posto glasova. Najviše u četvoroboju dobila je Jelena Jovanović koja je imala 26,87 posto, Ivan Marinković je imao 25,31 posto, a Edin Škorić 24,87 posto.

aNijednom od njih četvoro nisu duplirani glasovi u kvizu znanja jer su oni sami napravili šalu od te borbe i govorili su naglas odgovore što se ne prihvata.

Poslednji komentari
  • Beka Vreme: 25.11.2013 00:17h

    Ljigavije I pokvarenije stvojenje skoro nisam videla.Lagao I blatio Jelenu J a Zorica tvrdila da zna da je u vezi sa doticnom a sad sve porice. Covek hteo sebi da napravi reklamu ide preko leseva.

  • anja Vreme: 25.11.2013 00:57h

    Japina i Jelenina prica je jadna i providna,strasno je sta sve ljudi rade u svrhu marketinga,u cilju da bi digli prasinu.U njihovom slucaju ne vazi izreka "za dobrim konjem se prasina dize",los im je scenario mnogo.Ko poveruje u ovo sto je rekao na izlasku,stvarno je majmun,a oni su upravo ti koji nas majmunisu.Njima nije mesto ni na farmi a ni u pozoristu i na filmu.Mogao je makar zvaku da izbaci iz usta dok daje intervju i sta dalje reci...dno dna u celosti ! I Jelena ce ubrzo za njim,bolje ne zasluzuje,a Edin ce da se cese uskoro,kad bude izasao,jer citav ovaj cirkus njemu ne ide u prilog nikako.

  • duska Vreme: 25.11.2013 09:22h

    Edinu Skoriću, bivsem sportisti odn. odbojkasu, ovo nije trebalo, tvrdim zivotom da ova devojka nije za njega, prosto iz nje nista ne zrači, sva je mračna, statična, samo sto ne spava za stolom kad ručaju, nikako da se pokrene, retko kad je osmeh na licu vidite, on je sve obrnuto od nje, a kako ona na njega negativno deluje to je i publika ocenila dobio je manje glasova i od nje i od Ivana...to sve govori, valjda će se opametiti kad izadje napolje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP