Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

RIJALITI PRED SUDOM

Tužba protiv Bore Kandića jer nije ušao na "Farmu"

Autor: Blic | 04.09.2013 - 09:45:00h | Komentara: 0

Iz Televizije “Pink” poručuju da će tužiti Kandića za nepoštovanje ugovora i pokušaj manipulacije i obmanjivanja javnosti.

Borivoje Bora Kandić

Borivoje Bora Kandić

- Igor Turčinović, direktor Pinkovih filmskih studija, rekao mi je da ću dobiti nedeljni honorar 1.300 evra. Pristao sam i on me je odveo u kancelariju kod Milice Mitrović. Ona me je pitala znam li koliki je honorar i ja sam klimnuo glavom, računajući da je reč o 1.300 evr. Potpisao sam blanko ugovor i tek kada sam ga dobio, video sam da iznos nije 1.300 evra već samo 300 evra! - kaže Kandić.
On tvrdi da je sedam dana nakon toga uporno zvao telefonom Turčinovića da se žali na ugovor, ali da se ovaj nijednom nije javio.
- Tek u subotu 31. avgusta su me SMS-om pozvali da dođem u karantin. Nisam otišao zato što su me ne samo prevarili nego pokazali i nepoštovanje time što nisu odgovarali na moje pozive i poruke - kaže Kandić.
Darko Popović, direktor PR i promo sektora TV “Pink”, kaže da ništa od onoga što je Kandić rekao nije tačno.
- Gospodin Kandić je došao na kasting na lični zahtev sa puno oduševljenja što mu se pruža šansa da učestvuje u ovom rialiti programu. Ugovor je potpisan pre 20 dana. On se pre šest dana pojavio na lekarskom pregledu, a pre pet dana je snimio profil. Dakle, čitave dve sedmice nakon potpisivanja ugovora on je dolazio na TV “Pink” bez ijedne zamerke. Smatramo da svako ko drži do sebe pre nego što potpiše bilo kakav ugovor, a specijalno ugovor koji je toliko važan, mora da pročita sadržinu istog. To je učinio i g. Kandić, koji se prethodno dogovorio o nedeljnom honoraru. Dakle, on je decidno znao o kojoj visini nedeljnog honorara je reč. Prošao je sve zdravstvene testove, što znači da je bio pri punoj svesti kada je ugovor potpisivao - kaže Popović.
On kaže da se u pravnoj službi TV “Pink” sastavlja tužba i protiv “još jedne nesavesne takmičarke Farme“ koja se takođe nije pojavila u subotu u karantinu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP