Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

TROJE NOMINOVANIH

U areni dva Filipa i Saška Karan

Autor: Mondo.rs | 15.06.2013 - 22:39:00h | Komentara: 8

Pored Filipa Panajatovića, koji je nominovan po kazni, u areni će se "družiti" i Filip Mitrović i Saška Karan.

Filip Mitrović

Oim Filipa Panajotovića, nominovani Saška Karan i Filip Mitrović

Najviše štapića dobili su Saška i Tarot, uz obrazloženje farmera da se pevačica "loše šali", "upada drugima u reč", a i zbog toga što se nije umešala i prekinula tuču Goce i Vesne Rivas.
Era je objasnio da je izgleda pogrešio što je "stavio" njih da budu sluge ove nedelje, misleći da će Saška i Tarot praviti šou i biti poslušni. Uz objašnjenje da su mu "pojeli belu i crnu džigericu", svoj štapić dao je Saški.
Karan se branila da ne može da "ide" protiv svog stava. Oplela je prvo po Goci, jer misli da zadruga donosi sve odluke, a onda se posvađala sa gazda Erom, zbog incidenta koji je nastao za vreme ručka.
Sluge su htele da se našale, pa su umesto soli, stavile šećer u porciju gulaša koja je bila namenjena Eri.
On je iz besa bacio tanjir na pod, koji se razbio, a komadići su ga posekli. Saška je smatrala da je njegova reakcija bila preterana.
- Mogao si još nekog da povrediš! Uopšte ne umeš da se šališ - vikala je Saška, a svađa se nastavila sve dok ih Ognjen nije prekinuo.
I onda kada su svi očekivali da će sluge zajedno sa Filipom otići u arenu, Ognjen je prozvao četvoro farmera da ustanu, jer će se jedan od njih boriti za to da ostane.
Stanija, Filip Mitrović, Ljuba i Ša su stajali neko vreme u neizvesnosti, da bi u jednom trenutku Ognjen rekao da mali Fića ide u arenu.
Poslednji komentari
  • daca Vreme: 16.06.2013 00:06h

    Saška je zaista preterala u svemu,podmukla je i sve tada baca na šalu. Duboko u duši je zla osoba i tračara iza leđa ,,,,,,,,,,,,parola ja sam pravedna i poštena je otrcana. Koriste je baš zle osobe. Drago mi je zbog nje i Fifija, oboje bi trebali napolje,ali da povedu i Fufu. Ona sad slavi što je eliminisala Fifija. Mitrović je vredan dečko i žao mi je što ga produkcija ne gotivi-

  • Gora-Bora Vreme: 16.06.2013 10:49h

    DACO...mislim da treba da vidiš sebe...ko ovako piše dokazuje ono što u stvari jeste.Mislim da si stvarno FIFI ili FUFU.A mislim baš ovo drugo!!

  • Tijana Vreme: 16.06.2013 11:59h

    daco, potpuno si u pravu što se tiče Saške. Šteta što postoje nameštaljke pa izbacuju dobre i vredne farmere. Memo je juče čak čitava tri sata bio bez bubice pa ga nisu kaznili ama baš nikako. Miljenik produkcije i zadruge Ekrem je sinoć oko tri sata ujutro imao blam kad je gledao u kameru i rekao specijalno pozdravljam predsednika Kosova. Bilo je to u direktnom prenosu kad nije puštan cenzurisani snimak. Skoro u istoj sekundi bilo je iskjučenje sa farme da ne bi gledaoci i dalje slušali miljenika TV Pink Ekrema.

  • Mikica Vreme: 16.06.2013 12:26h

    Hteli-ne hteli da priznate, ova nedelja je bila nezaboravna, i to zahvaljujuci slugama. Po prvi put samo se slatko ismejali. Tako i treba. Da su sluge, od pocetka farme pravile, sto rece Ekrem, "SOOUEE", niko se ne bi "KLAO" za GAZDOVANJE. Bilo bi sve normalno, ne bi bilo ovoliko mrznje, bas zbog slugovanja. Najbolji primer enormne mrznje (po meni - to je BOLEST) Vam je G.Bozinovska. Ljuba se pronasla i sada je OK, ali sam , s obzirom da mi je bila uvek gotivna, bas razocarana Bozinovskom iz cijeg pogleda izbija zlo. Neka opet Era bude gazda a ovo dvoje sluge i bice veselo.

  • Dijana Vreme: 16.06.2013 14:26h

    Mikice ti napisa sve sto ostali gledaoci nisu ni videli ni culi, mora da gledas neki drugi rijaliti ako ne onda promeni slusni aparat i novu dioptriju. Pa G. Bozinovska je bas dobra osoba i bas je cudo da u njenim ocima vidis zlo a ne u Vesne Rivas, Saske i njihovog malog klana ciji poglavica Zorica Markovic opravdano farmu gleda preko televizije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP