Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FARMERI MISLE DA IH JE PREVARIO

Vajs isfolirao bolove u leđima da bi izbegao da bude sluga?!

Autor: Svet Plus | 12.12.2013 - 09:41:00h | Komentara: 2

Juče, kada je Ognjen Amidžić tradicionalno utorkom došao na imanje zbog izbora slugu, jednog farmera nije bilo - Vajsa. On je, navodno, imao povredu leđa, te je privremeno napustio imanje kako bi mu se ukazala pomoć.

Danimir Vajs

 
Kada su se juče birale sluge, Vajsa nije bilo među okupljenim farmerima. "Vajs je imao povredu leđa i trenutno nije tu. Uskoro bi trebalo da stigne na imanje i pridruži se ostalim farmerima", objasnio je kratko Ognjen Amidžić.
Ipak, farmeri nisu bili zadovoljni takvim objašnjenjem, te su počeli da konstruišu sopstvene priče. Kaća, Suzana i Ivan su pričali sa Edinom i Jelenom Jovanović o Vajsu, pa je bivšio dbojkaš kazao kako je denser i ranije imao problema sa nekim pršljenom.
"Da li možeš da kažeš šta se zapravo desilo Vajsu", pitao je Ivan Edina Škorića, a onda i dodao: "Koji je danas dan?!
Onda su Kaća i Suzana ukapirale na šta Ivan Marinković misli, a to je da Vajs lažira bolove kako bi izbegao da bude sluga, a s obzirom da nije u dobrim odnosima sa aktuelnom gazdaricom Katarinom Grujić, crv sumnje je još više počeo da rovari.
"Na to da Vajs lažira bolove, da ne bi bio sluga, mogu samo da kažem - strašno", rekao je Edin.
Naposletku, kada se denser vratio na imanje, te načuo šta se o njemu priča, kratko je prokomentarisao: "Nema veze, volim ja kad se priča o meni... Ali, imam dokaz, jer sam dobio sedam inekcija! Toliko o tome!"
Poslednji komentari
  • misljenje Vreme: 12.12.2013 11:13h

    Na Farmi 5 je sve moguce! Od lazi,foliranja, taktike,podmetanja,ogovaranja,laganja u oci nama gledaocima i kad se suoce sa snimkom,itd, pa nije iskljucena ni ova sumnja.Medjutim, zasto bi tako nesto zamerali jednom farmeru a vecina to isto radi! Cim je sve ovo ruzno dozvoljeno onda treba ocekivati da ce i oni koji se nisu tako ponasali u pocetku, a videli kako to prolazi,poceti se tako ponasati.Ovde su prolazne samo lose stvari i lose ljudske osobine.Zadruga zna sta je istina ali ona upravo tolerise ovo o cemu govorim. "Lep" primer mladima, nema sta!

  • Marija Vreme: 12.12.2013 14:30h

    Sto posto je to uradio. Vajs je najbolesniji covek na Farmi. Meni stvarno nije jasno kako je ostao do sada i ko uopste za njega glasa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP