Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOĆAS NA FARMI

Vajs Jeleni: Tebi treba lekić i ustanova!

Autor: Puls | 24.11.2013 - 15:30:00h | Komentara: 2

Danimir Vajs i Jelena Golubović su ušli u verbalni sukob i tom prilikom je on njoj poručio da ode da popije lekiće jer je normalna i konstatovao je da je glumici potrebna jedna ustanova.

Vajs

On je od nje zatražio da navede barem jednu osobu sa kojom se nije posvađala na imanju. Ona je navela da je to Romana Panić, a on ju je zamolio da navede nekoga koga nije poznavala privatno pre rijalitija, a ona nije imala odgovor.

Nakon rasprave sa Jelenom, Danimir Vajs je prešao na Borisa Stamenkovića i Katarinu Grujić. Prvo su se Boris i Kaća našalili da oni imaju seksualne perverzije da je on profesor, a ona nevaljala učenica, a Vajs se ubacio da su njih dvoje jako smešni.
Boris je rekao Vajsu da ne vređa njegovu devojku Katarinu, a on je odgovorio da mu ne pada na pamet i da će je vređati i dalje, a savetovao je Borisa da prvo prevaspita svoju devojku, a potom su mu i maneken i Kaća poručili da ih on neće prevaspitavati.
Jelena Golubović je savetovala i Borisu i Katarini da ne dozvoljavaju Vajsu da skuplja poene na njima jer se on svađa samo zato da bi bio interesantan u tzv. „lajvu“.
Vajs se tu nije zaustavio i potom je prešao na Romanu Panić i na Žarka Berbera.
Poslednji komentari
  • LJilja Vreme: 24.11.2013 18:07h

    Svi sebi daju za pravo da vredjaju Jelenu,sramota,njemu su lekici potrebniji, tezak kompleksas koji ispada sledece nedenje najverovatnije,najnezanimljiviji lik na farmi.

  • JA* Vreme: 25.11.2013 06:19h

    JG ih guta u sakama ali joj ne pomazu svaki put - ili je mozda zaboravna.Videli smo da kada ih redovno uzima mirna je kao bubica i spava po ceo dan. Najstrasnije u celoj prici sto ima ljudi koji bacaju pare na takve bolesnike umesto da uplacuju za decu bolesnike !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP