Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

BEZ NASILJA

Vajs: Volim Zemun, a ne na način koji to drugi misle!

Autor: Telegraf | 18.01.2014 - 12:30:00h | Komentara: 1

Denser Danimir Vajs rekao je da voli svoj rodni Zemun, ali ne na način kako se u ovom gradu pisalo poslednjih godina.

Vajs

Danimir Vajs | Foto: Nebojša Marković

Bivši učesnik “Farme” je za Telegraf izjavio da ne podržava nasilničko ponašanje i da podržava Zemunce koje vole i poštuju svoj grad.

- Odrastao sam u Zemunu, išao sam u osnovnu školu “Sonja Marinković”, živeo sam u zgradi oko koje je bilo mnogo kuća i gde smo se svi družili kao jedna porodica. Zemun pamtim po najlepšim trenucima u detinjstvu, po sportu, mene za ovaj grad vezuju sve najveće emocije iz dubine duše. Ja se jesam preselio pre 17 godina na Novi Beograd i živim na Novom Beogradu, ali Zemun mi je u srcu. Međutim, moje izjave da volim Zemun i da pozdravljam Zemun, nemaju nikakve veze sa onim Zemunom o kojima se pisalo ovih godina. Ja taj Zemun ne podržavam, tako ponašanje ne podržavam i ne smatram da Zemun treba da bude samo pomenut u tom kontekstu – rekao je Vajs za naš portal i nastavio:
- Kada sam pominjao Zemunce mislio sam na ljude koji žive od svog rada, koji su pristojni i kulturni i normalni… U Zemunu su sve kuće lepe na svoj način, samim tim što se održavaju. Pomenuo sam Zemun zbog Dunava, zbog ljudi koji vole reku, zbog Keja, a pomenuo sam iz aspekta kada sam ja odrastao i kada sam imao 20-25 godina, tada je bilo u Zemunu pravilo, ako se posvađaš i potučeš, potučeš se rukama jedan na jedan i posle toga odeš na Koka kolu, na picu i ostalo. Ja nisam uopšte mislio kada sam pominjao da će to da povuče neki negativan kontekst, da ja mislim na Zemun, na tu neku navodnu mafiju, što je pre bilo ovih godina. Ne, ja pričam o Zemunu do 1994-95 godine, dok sam ja živeo tamo. Ne podržavam nasilničko ponašanje, podržavam Zemunce koji vole i poštuju svoj grad, koji čiste ispred svojih ulica, koji ne parkiraju ispred zelenih površina, a to je sigurno stanovništvo kojih ima sigurno 70 posto koji žive u svojim kućama. Pozdravljam Zemun, to je za mene najlepši grad u Srbiji, da mi je uvek u srcu i da kada sam mislio na Zemun mislio sam na najlepše u njemu – zaklučio je denser.
Poslednji komentari
  • dussan Vreme: 20.01.2014 08:50h

    VAjs pukao si. Pričaš o Zemunu ko da pises sastav iz srpskog jezika. iZ koje si ti priče majke ti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP