Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PEVAČICA ANALIZIRA

Vendi: Stanija je smetala zato što je individua!

Autor: Pulsonline | 18.07.2013 - 22:36:00h | Komentara: 10

Pevačica Vesna Vukelić Vendi izjavila je u emisiji „Narod pita“ kod Ene Popov da su ostali farmeri napali Staniju Dobrojević zato što je smetala jer je individua i jer nije htela da se priključi kolektivizmu kome su ostali farmeri pripadali.

Pretpostavljam da su sve radili u dogovoru kako bi mene okrivili,  pošto su njih  dvojica kumovi Vendi

Stanija je ličnost za njih: Vendi | Foto: Goran Srdanov

Pevačica je konstatovala da su ostali tražili bilo kakvu zamerku starleti jer je odskakala od većine.

Pevačica je ušla u oštru raspravu sa drugim gostom Erom Ojdanićem i prozvala ga da ne zna šta slavi i da ne nema nikakvog dodira sa srpstvom.
Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 18.07.2013 22:51h

    Vendi je kao i Stanija ,umislila da je nesto veliko!

  • Ivona Vreme: 18.07.2013 23:00h

    Svaka čast za Vendi. Večeras joj je skora svaka bila ko Njegoševa. Najbolje da se nekom meri patriotizam i srbstvo time da li sluša Erine pesme ili ne.Da nije možda Bora Čorba i ostali veliki umetnici, i oni koji ih prate i slušaju, manji Srbin od Ere i njegovih sledbenika. Zar ćemo staviti na crtu pesme tipa Pogledaj dom svoj anđele sa nekom tamo Čiki prijo čik... Užas. Da nije rijalitija za pola tih pevača se ne bi ni čulo - sve sami samoljubivi, nadobudni egostični polusvet. Pored psihotesta pre ulaska u rijaliti treba ih podvrgnuti testu inteligencije, testu srpske književnosti, istorije i kulture, pa ih tek onda pustiti na televiziju. Bruka, ne znaju ni ko je Seobe napisao, a važno da stave šajkaču na glavu i busaju se srpstvom i love jeftine poene. Neke od njih bi trebalo ukinuti dekretom, obzirom da su etalon za glupost i prostakluk.

  • Aleksandar Vreme: 18.07.2013 23:34h

    Konstatacija Vendi u vezi sa Stanijom nije ispravna iako Vendi uporno forsira nekakvu intelektualnu crtu ipak joj nedostaje ispravna moć rasuđivanja.Za Vendi važi da je verbalno dobra ali misaono loša osim toga i prilično zla osoba pa joj onaj krst koji nosi ničemu ne služi osim da zamajava druge ljude da je ispravna vernica.Stanija je na Farmi sama sebe pokopala jer njenu perfidnost je većina farmera na vreme primetila. Pokazala je da je velika lenština i upućivala je vulgarne uvrede Akiju a svog Filipa nagovarala da jako nisko "udara" po ostalim farmerima.Pred Ljubom je veličala kriminalce i govorila da se ona takvima divi jer je jedan njen bivši bio kao Bog jer joj je priuštio sve i svašta i da se pored njega osećala kao kraljica ali je on ipak završio na robiji, a znamo na koji način takvi dolaze do novca. Kad sve to čujemo i to u direktnom prenosu sa Farme onda Stanija neka ne kaže da ne zna zašto je narod ne voli.Zaista takva osoba ne može biti primer ostalim devojkama u Srbiji.

  • nina Vreme: 19.07.2013 07:37h

    nezna se ko je gora individua ti ili ona ! individue po gluposti !

  • jovanka Vreme: 19.07.2013 07:38h

    Vendi je bila upravu, Era o srpstvu priča , nosi kapu kune se a nema pojima . Ko je on da sudi koga Srbija prima koga ne Stanija je za njega institucija , devojka pametna kulturna, nikog nije vređala.Oni tamo nisu otišli da rade već u rijaliti a Stanija je radila i pokazala je kad je bila gazda kako se organizuje posao, a to što je imala Filipa kraj sebe to oni nisu mogli da podnesu da ima takvu pažnju i ljubav pored sebe što oni nisu mogli imati. Era je pokazao pta je i glasovima publike jer nije stiago ni do finala publika ga je izbacila a naša Stanija je pobednik, jer zbog mrtžnje farmera i njihovih glasova koji su namerno dali Memi nije prva

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP