Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

RIVASOVA ZA ALO! OTKRILA:

Vesna: Gocu su muškarci gazili!

Autor: Sanja Arsić | 04.07.2013 - 22:25:00h | Komentara: 4

Dok nakon tuče koja je obeležila ovu sezonu rijalitija nije želela da priča o pozadini sukoba, Vesna Rivas je nakon što je drugi put napustila „Farmu“ otkrila je da je svađa između nje i Goce Božinovske nastala jer je pevačica ljubomorna.

Kaže da u privatnom životu nije svađalica:  Vesna

Kaže da u privatnom životu nije svađalica: Vesna | Foto: Goran Srdanov

- Goca Božinovska je dno dna! Nikada nikome direktno nije rekla u lice šta misli, već okoliše i opiše te da se prepoznaš, ali ime da ti izgovori neće. Stalno je potencirala kako je ona domaćica, kako ona kuva, sprema, svima je muka bilo od njenog nabrajanja šta je ona sve uradila.

Ljudi, pa ona po ceo dan pije! Ne pije samo kad su žurke, ona svaki dan po nekoliko onih šolja popije. Ali, nije to situacija sa farme, pa mi, bre, odemo na novogodišnji program, ona pada, sapliće se od alkohola, smeju joj se kolege. Loš je čovek, a naš sukob nije nastao tek tako. Prvo, ja nikog ne diram ako me ne dira. Ona je iskompleksirana. Znate kako, postoje žene koje su mažene i pažene od strane jačeg pola, a postoje one koje su gažene, mučene...

Njenu reakciju  ćemo dobiti kad  bude izašla:  Goca Božinovska

Njenu reakciju ćemo dobiti kad bude izašla: Goca Božinovska | Foto: Zoran Lončarević

Gordana spada u ove druge. Molim vas, pa ona je, bre, htela da se obesi, skidali je sa vešala. Neka tuži za to, postoji i kontratužba, pa ako hoće na to da bacamo pare, nije problem - priča Rivasova i dodaje da u spoljnom svetu ne važi za prgavu ženu i da je ispalo da se sa svima svađala, a da je situacija na imanju bila potpuno drugačija.

- Znate kako, ispada da sam se samo ja svađala, a nije tako. Možete da vidite da nikoga nisam napala prva, ja sam se branila. I sa ljudima sa kojima sam se svađala zakopala sam ratnu sekiru, dok sa Gocom nisam, jer je ona drugi svet, mnogo se razlikujemo. Ja ne važim za svađalicu, nikada se ne svađam i to znaju ljudi koji me poznaju, ali farma je nešto drugo - izjavila je pevačica, koja kaže da nije uspela u nameri da natera Staniju da prizna neke stvari.

- Stanija laže i svoje i narod jer nikome ne priznaje šta zapravo radi u Americi. Ja vam neću reći, ali će se saznati kad-tad. Ne može da krije to! Ona je, kao, moderna devojka, pa joj smeta moja i Erina muzika, ali i to sve govori o njoj. Ja sam pokušala sada da pričam sa njom i svi su me osudili da sam se priklonila njoj, ali ja sam imala veliku želju da porazgovaramo - završava Vesna, koja za sebe kaže da je pobednik jer je izdržala ludilo na imanju.

Steva i Filip

Steva i Filip

Rivasova: Steva nije Filipov drug!
 

Nakon što je pevačica Vesna Rivas napala Filipa Panajotovića da prizna da ima dečka Stevu, svi mediji su počeli da se bave time i raspituju se za pomenutog momka. Međutim, farmerka kaže da je maneken više puta ponovio da mu je to najbolji drug, a da je ona ipak čula drugačije.
- Znam da se digla velika prašina oko čuvenog Steve onog trenutka kada sam prozvala Filipa. Meni je Filip nekoliko puta onako prošaputao da mu je Steva najbolji drug, ali se napolju priča drugačije. Kada sam izašla na nekoliko sati, saznala sam za tu priču i iskoristila je onda kada me je Filip napao - kaže nam pevačica.

Poslednji komentari
  • ZIKA Vreme: 05.07.2013 06:05h

    Od reci do reci je opisala sebe.Goca je za nju dama. A sto se muskarci lepe za nju pa zena i sada izgleda kao devojka nasuprot Vesni koja je na farmi potrosila smiku da je mogla ona kuca dase okreci spolja i unutra.Efekat sminkanja 0.

  • ana Vreme: 05.07.2013 08:45h

    Pa vidi se da je Goca alkos i da je Grand gura da se vrati na scenu.

  • GOGA Vreme: 05.07.2013 10:22h

    VESNA;;Svaka ti je ka Njegoševa!!!Sve se zna i ništa se ne može sakriti.Zato MEĆAVA i oblijeće i lobira za GOCU,..nebi li i on malo tike,taka....GOCa Folirant!!!

  • Lara Vreme: 05.07.2013 13:06h

    Bravo Vesna, sve si u pravu. Goca propalica, Ljuba da gleda maloletnu decu jer BOG sve vidi i vrati, Stanija do pobede.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP