Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

PEVAČICE ZA ALO! PRIČAJU O UTISCIMA IZ RIJALITIJA „FARMA”

Vesna: Golubovićeva ima maničnu psihozu! Zorica: Jelena i Edin su monstruozni!

Autor: B. Radulović - A. Radojević | 29.12.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

U prošloj sezoni rijalitija “Farma”, Vesna Rivas i Zorica Marković nisu bile u dobrim odnosima, međutim, u ovom serijalu su se pomirile, a nakon izlaska oštrim komentarima su analizirale ukućane imanja u Lisoviću. Tako Rivasova tvrdi da Jelena Golubović ima maničnu psihozu, dok Markovićeva smatra da je veza Jelene Jovanović i Edina Škorića monstruozna.

Oštra u komentarima: Vesna Rivas

Oštra u komentarima: Vesna Rivas | Foto: Jelena Vučetić

- Đonirala me je da sam debela i glupa, a ja sam se posle toga isplakala iz nemoći što ne mogu da joj kažem ono što bi je dotuklo, a to je da postoji snimak seksa nje i Čupe iz štale kada je ona bila toliko pijana i pod lekovima za smirenje da se sigurno ničega ne seća - izjavila je Rivasova, koja je sigurna da rediteljka uzima opijate.


- Naravno da jesam jer ona ima maničnu psihozu. To mi je rekla prijateljica koja radi na psihijatriji kada joj je videla onaj šetajući pogled i ponašanje. Vi ne shvatate kakve krike ona ispušta ponekad. Kada sam joj to rekla, tada sam probudila životinju u njoj. Ozbiljno razmišljam da je tužim za sve - kaže Vesna za naš list, dok je Zorica Marković prokomentarisala odnos Jelene i Edina.

Srećna što je napustila imanje: Zorica Marković

Srećna što je napustila imanje: Zorica Marković | Foto: Jelena Vučetić

- To što se dešavo između Jelene i Edina je vrlo monstruozno. Od Tute, pa do trougla, mi smo bili psihički zlostavljani zbog toga. Pa onda Edin, kao, pada u nesvest na kapiji, možeš misliti. Ja čitam između redova, kada mu je prijatelj u porucu rekao kako su Filip i Stanija raskinuli, ja sam odmah znala šta to znači. Jelena i Edin su isto veče raskinuli i to je bila poruka. Sve je to njegova taktika, a ona je pristala na to - kaže Markovićeva, dok je i Rivasova slično prokomentarisala ovaj par.


Traži pravdu na sudu: Danimir Vajs

Traži pravdu na sudu: Danimir Vajs | Foto: N. Marković

- Dvoje ljigavaca koji prave marketing. Ima tu nekih emocija, ali Edin je taktičar i privatni život krije, dok je Jelena pod tabletama usporena i bez energije, ona je izgubljena i karakterom bljak. Kada je Zoricu i mene nazvala spermušama, Zoka je samo podsetila na menadžere sa kojima je bila, a kada smo joj pomenule Gaju, zaćutala je - izjavila je Rivasova. Zorica Marković je osvrnula i na Jelenu Golubović i na njen odnos sa Čupom Kalačem.


- Jelena i ja jesmo imale turbulencija u odnosu, ali onda je ona odlučila da je bolje da budemo u korektnim odnosima nego u ratu. Meni je svejedno. Oči su ogledalo duše, a ja sam u njenim očima videla nešto dobro. Čula sam i da mnogi komentarišu kako ona ima psihički problem. Ako je tako, žao mi je zbog toga. Njeno ponašanje jeste čudno i promenljivo, ali ja ne mogu da tvrdim nešto što ne znam. Sigurno ću piti kafu sa njom u budućnosti. Što se tiće njenog i Čupinog odnosa, mi smo uz njenu dozvolu pričale o tome i ja sam rekla šta sam imala. Volela bih da njih dvoje opstanu kao par, ali su dva različita karaktera i mislim da nema ništa od toga. Čula sam za svadbu i rado ću biti gost, ali od te svadbe nema ništa - kaže Zorica Marković.

Vesna: Tvrdim da je Vajs bivši narkoman!

Danimir Vajs je najavio tužbu protiv Vesne Rivas jer ga je nazvala narkomanom, ali se ona toga ne boji, već stoji pri svojim tvrdnjama.
- Neka tužbu okači mačku o rep. Imam toliko argumenata protiv tužbe da nije svestan, a to da je bio narkoman, to i dalje tvrdim - kaže pevačica.

Marijana doživela nervni slom u studiju!

U trenutku kada je ispred studija videla roditelje, Marijana se potpuno slomila, kroz jecaje, krike i plač grlila je majku i oca. Uplašeni da će izgubiti svest i dah istog trenutka su je uveli u toalet produkcije kako bi je rashladili vodom, koju su prskali po njoj i davali joj da pije, dok ona sve vreme nije prestajala da plače. Kroz suze je pitala da li je negde pogrešila, dok je otac tešio da je bila najbolja i da joj ništa ne zameraju.

Susret sa roditeljima joj je teško pao: Marijana Leontijević

Susret sa roditeljima joj je teško pao: Marijana Leontijević | Foto: Jelena Vučetić

- Znate šta je to za mene, to je smrt jer ih tri meseca nisam videla. Maksimalno sam se razdvajala od njih mesec dana, a inače sam razmažena. Zato sam i ušla da vidim kako izgleda nemati i živeti u takvim uslovima, a uostalom i tako sam se promovisala - kaže Marijana, koja ne priznaje da je bilo poljupca između nje i Marka Vukotića.

Marijana Leontijević

Marijana Leontijević | Foto: Jelena Vučetić

- Fizički me je na početku baš privlačio, mnogo je lep i kulturan dečko, ali kasnije sam shvatila da je to bila samo neka vrsta strasne privlačnosti - kaže Marijana i komentariše odnos sa Katarinom Grujić, koja je u vezi sa njenim bivšim dečkom Borisom Stamenkovićem.


- Žao mi što smo se udaljile jer smo u početku bile OK, ali onda je Boris naveo mene kao jednu od pet top devojaka sa kojima je bio, posle toga sam čula da me je ogovarala, zbog čega sam se udaljila. Sa njim nikada više ne bih bila, to je za mene završena priča, iako o njemu mislim sve najbolje, iako je mene pljunuo rečenicom da nisam domaćica, jer time je pljunuo i na sebe - kaže manekenka i komentariše njen odnos sa Jelenom i Edinom.

Dirljiv sustret sa porodicom

Dirljiv sustret sa porodicom | Foto: Jelena Vučetić

- Pošlo mi je za rukom da unesem nemir među devojke i muškarce, one su bile ljubomorne jer nisu znale zašto sam ušla. Jeleni je smetalo kako me Edin gleda, ali tu nije bilo ničega, mnogi su mislili da flertujem sa svima, ali ja sam samo bila ljubazna. Edin nju voli, a ona je malo zbunjena - kaže Marijana.

Poslednji komentari
  • neznani Vreme: 29.12.2013 10:42h

    stvarno na farmi ima li ko da je normalan

  • Žeks Vreme: 29.12.2013 16:16h

    Ima, Marko,Sloba i Romana.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP