Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NELA LJUTA NA ZORICU

"Za jedan zub lomim celu vilicu!"

Autor: Vesti-online.com | 11.09.2013 - 23:15:00h | Komentara: 2

Nela Bijanić je ljuta kao ris na Zoricu Marković. U rijalitiju Farma izdržala je svega nedelju dana! Da li je to dovoljno da povrati bar mrvicu nekadašnje slave, kada je žarila i palila glasom i stasom svuda gde se pojavi, tek će videti. Uglavnom, najveća čistunica na estradi, kako su je mnogi zvali, ostavila je za sobom oribane toalete, čiste kao apoteka i zadivila farmere svojom vrednoćom i urednošću. Ipak, nije se nadala da će iz rijalitija tako ekspresno izleteti, i to zahvaljujući koleginici.

Nela Bijanić

Nela Bijanić | Foto: Nebojša Marković

- Za sve je kriva Zorica Marković. Ona mi je lepo smestila. Od onolikih farmera, ja sam joj zapala za oko, pa je nagovorila gazdaricu Micu Trofrtaljku da me izabere za sluškinju. Ljudi moji, da živim 200 godina neću zaboraviti koliko me je Trofrtaljka maltretirala tih nekoliko dana.

- Dušu mi je izvadila. Daj ovo, daj ono, trči tamo, trči 'vamo, polij me da se okupam, donesi mi vunicu. Zbog zadovoljavanja njenih prohteva, nisam stigla ni da se pokažem na Farmi. Ne pamtim kad sam videla takvog smora od žene! Hajde, njoj i da oprostim, stigle su je godine, ali Zorici - nikad!

Zašto ste Zoricu postavili za gazdaricu?
- Zato što je moj životni moto - ko tebe kamenom, ti njega hlebom. U skladu sa tim - ona mene za slugu, ja nju za gazdaricu! Ali, njoj nikako ne valja. Osula je drvlje i kamenje po meni. Ja tu ženu ne razumem. Ne možeš sa njom nikako, ni lepim, ni ružnim. Kako god postupiš, njoj ne valja. Prolupala je skroz. Njoj niko nije dobar. Da li u šestoj deceniji života nema ni za hleba, pa joj je ostalo samo da se muva po rijalitijima ili o čemu se radi, stvarno ne mogu da provalim.

Da nije ljuta na vas jer ste joj, po njenim rečima, rasturili brak?
- Stvarno ću poludeti. Pošto dobrota i korektnost nigde više ne prolaze, na estradi ponajmanje, uvodim novi sistem - za jedan zub, lomim celu vilicu! Dosta mi je više. Prvo je ona meni rasturila brak! Nekoliko puta sam pevala u njenoj kafani Lepeza jer me je ona zvala. Svaki put dovozio me je moj suprug Rajko. Dok sam ja pevala, njih dvoje su se muvali u jednom zamračenom separeu i ko zna šta su sve radili. Vaćarili se, ljubakali, kovali planove, boga pitaj. Pošto više nisam mogla da podnesem njihovo vaćarenje, morala sam da se umešam. Dojadilo mi je bilo da me više prave budalom. Rajko se posle baš osilio i bacio na sve žešću švaleraciju!

Kako ste onda vi njoj rasturili brak? Zar nije bila razvedena?
- Bila je razvedena, ali je bila u ozbiljnoj vezi sa nekim tipom iz inostranstva koji je svaki čas dolazio. Valjda da joj pokupi lovu. Jer, zašto bi lep, uspešan, mlađi muškarac bio sa ženom koja ni na šta liči, kao Zorica, nego zbog love? Pošto mi je stvarno pukao film, rešila sam da joj vratim milo za drago. Samo sam dotičnog milo pogledala, zatreptala okicama. Šta je dalje bilo, neću da pričam. Uglavnom, moj brak je propao jer moj suprug više nije mogao da se obuzda. Video čovek da se švalerišu Mile Kitić, Šaban Šaulić i svi ostali, pa šta će, krenuo i on, da ne ispadne mlakonja. Zato je bivši!


Krećete u otvoreni "rat"sa Zoricom Marković?
- Stvarno mi se smučilo da budem uzorna, fina i da me nigde nema. Pa ta Zorica baca drvlje i kamenje po meni, ni krivoj, ni dužnoj. Ja jesam pevačica, ali sam i uzorna domaćica, vredna žena, karakterna i moralna osoba za razliku od mnogih žena na estradi koje su jurile za mojim bivšim mužem, još dok nije bio moj bivši... Dosta mi je prolupalih, izlapelih žena poput Zorice Marković, ljubomornih na moj izgled, na moju egzotičnu lepotu.

Vendi je u pravu

- Ma nije Vendi blesava što ih opliće gde stigne. Ona je tata-mata za sve njih i svaka joj čast kako sa njima izlazi na kraj. Ima žena petlju. Ako je to jedini način za opstanak na estradi, krećem u rat sa celom estradom! Uz sve to, ostajem zgodna i dostojanstvena dama i nikada neću postati zarozana, ljubomorna budala koja prosipa otrov, pakost i bljuvotine gde god stigne.

Poslednji komentari
  • soni Vreme: 12.09.2013 07:38h

    Spasla si se zeno... Je... farmu nikom dobro nije donela...

  • nedjo Vreme: 12.09.2013 11:29h

    kakva olosijada i samopromocija. bruka!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP