Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

GLEDAOCI ZAHTEVALI

"Zadruga": Potukle se, opraštamo vam! (VIDEO)

Autor: E. A. | 10.06.2013 - 12:37:00h | Komentara: 12

Produkcija "Farme" povratak takmičarki koje su se tukle uživo u programu objašnjava time što su im se "usijali telefoni".

Svako priča  svoju priču:  Vesna i Goca

Gledaoci su urednici programa: Vesna i Goca

Koliko je kvalitetan telivizijski program u Srbiji, jasno može da se vidi iz najskorojih dešavanja na "Farmi" koja je trenutno jedna od najgledanijih sadržaja u Srbiji (a i šire).

Da od gledanja ovog rijaliti programa ne možemo ništa pametno da naučimo, to nije neka tajna niti novost, dok sa druge strane naša deca mogu bogato da se informišu o najnovijim sočnim psovkama, da nauče kako da splatkare i ogovaraju, da se smeju jednom neobrazovanom nepismenom čoveku koji ne govori dobro ni srpski ni engleski, a od sada mogu da gledaju kako se zrele žene u godinama tuku, a potom njihovo ponašanje bude opravdano na ovaj i onaj način jer ništa nije bitnije od rejtinga.

Posle izbacivanja Vesne Rivas i Goce Božinovske, svima je bilo jasno da je to što su uradile neopravdano, ali je onda usledio šok, jer je razlog za ponovno uvođenje "propagande nasilja" na "Farmu" bio to što su "gledaoci to hteli".

Bilo kako bilo, Goca i Vesna su se "pomirile" u studiju pre nego što su se vratile na imanje u "Lisoviću", gde sada nastavljaju borbu za glavnu nagradu, ali nadamo se da ona neće više biti fizičke prirode...

Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 10.06.2013 13:16h

    I to malo sto sam gledala, vise pratila preglede dana, ne gleda mi se vise bas zbog toga sto produkcija juri gledanost a koju gledanost nije mi jasno. Zar moze nekoga da interesuje tuca izmedju ove dve nesretnice ili spanska serija izmedju ono dvoje foliranata. I Ficko je vracen sa toboze najvise glasova a smem se opkladiti da je najvise glasova imao Aki jer ima neku publiku mladje populacije od ranije. Sa ovim procentima samo okrecu farmere jedne protiv drugih i cekaju obracune. Jovana do pobede!

  • V. Stanković Bg Vreme: 10.06.2013 13:53h

    Na farmu ulaze kao zvezde i navodno poštovani od građana ove i nekih okolnih država. Sa farme izlaze prljavog obraza zbog prostakluka, agresije i primitivnog ponašanja da ih čak ni Dunav ovih dana u rekordnom porastu ne može oprati. U očima naroda oni više nikada neće biti što su bili pre ulaska na farmu. Zbog malo novca pljunuti na sebe i svoju karijeru za njih je sasvim normalna stvar ali oni u našim očima više nikada neće biti normalni. Pošto iza svega ipak stoji vlasnik TV Pink Željko Mitrović to isto važi i za njega. Pošto je on najodgovorniji za ovo što se događa na farmi i sve SMS nameštaljke odnosno oduzimanje novca na prevaru od građana Mitrović je u očima građana ove države izgubio više nego učesnici same farme. Srozao se da ga više niko ne voli ne poštuje i svima je muka šta sve zbog novca radi kao da ga nema. Ni Ž. Mitrovičev obraz ne može više oprati ni Sava ni Dunav ni svo bogatstvo u novcu koje ima.

  • dada Vreme: 10.06.2013 14:46h

    zeljko mitrovicu ako ekrem ne pobjedi poslije ovih svih namjestaljki jer jedini ekrem je ok iskren dobar orginalan

  • milivoj Vreme: 10.06.2013 15:27h

    zasto ne objavite da je neno nacionalista,posle izjave da ce se napiti krvi/cije/ javno izjavljuje da je 4 godine bio u ratu i bori se /protiv koga/.a posle vesnine izjave da je dosao iz druge drzave/tacno/, odmah ste objavili da je vesna nacionalista. oj srbijo.

  • Desanka Vreme: 10.06.2013 15:32h

    Ако случајно погледам Фарму, моје расположење оде у опсајд, а крвни притисак изгуби контролу. Не могу да верујем да је речник појединих фармера толико сиромашан, или боље речено, јадан. Понекад се изгубим од стида...Да ли је могуће да се толико намештају гласови. Срамота, срамота...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP