Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOĆAS NA FARMI!

Zadruga razočarana higijenom, pronađeni crvi u hrani! (VIDEO)

Autor: Puls | 14.10.2013 - 09:30:00h | Komentara: 3

U pismu koje je stiglo oko ponoći na imanje, farmeri su obavešteni da je zadruga razočarana njihovim ponašanjem.

dd

Da su previše prljavi, da je higijena na zabrinjavajućem nivou, da su životinje zapuštene i da im je ugroženo zdravlje, ali i da su bahati i nekulturni kada im petkom dolaze gosti pevači na žurke. Zbog takvog ponašanja farmeri su upozoreni da im sledi „paklena nedelja“.

Odmah posle pisma održan je porodični sastanak koji je samo jedan od mnogih koji je protekao u raspravi farmera i na kome su mnogi imali problem da dođu do reči i da privuku pažnju prisutnih zbog buke. Najviše su argumenata izneli Zorica Marković, Slobodan Đurković i Ivan Marinković.

Zorica je rekla da je ružno što se petkom ne poštuju gosti i da je proteklog petka samo petoro osoba u jednom trenutku bilo unutra dok su pevači pevali, a Romana Panić je dodala na ovo da mnogi farmeri imaju problem da se opuste kada nema alkohola.

Slobodan Đurković je izdvojio neke ružne prizore koje je video u kući i koji dokazuju lošu higijenu, a to su crvi u hrani koja se sklanja sa strane, a Zorica je na to dodala da joj je bilo muka kada je prošli put sređivala špajz. Romana je ocenila da je to dokaz da pojedini farmeri nemaju svest o higijeni.

Nešto kasnije stiglo je još jednom pismo sa zahtevom da se odredi jedan dobrovoljac koji će obrisati veliki sto u velikoj prostoriji. Za ovaj posao se prijavila Katarina Grujić i potom je isti sto sredila. Dok je brisala sto bilo je primetno da je voda u kojoj je prala krpu bila poprilično prljava što je znak da je i sam sto na kome farmeri jedu bio prljav.

Usledilo je potom i još jedno pismo. Ovaj put se tražio dobrovoljac koji će srediti prljavi šporet. Za ovaj posao se prijavila Sara Trajanović i potom se latila posla. Šporet je takođe bio poprilično zapušten pre sređivanja.

Farmeri su shvatili da će im stizati jedno po jedno pismo i pojedinci poput Jelene Jovanović, Edina Škorića, Romane i Zorice Marković su shvatili da bolje krenu sami da sređuju kuću kako bi što pre mogli da legnu. Jelena, Romana i Edin su prali prljavo suđe koga je bilo puno u kuhinji.

Međutim, ipak je stiglo još jedno pismo i to u kome se navodi da sređivanje kuhinje ne podrazumeva samo pranje sudova već i kompletno čišćenje i za ovo su se tražila dva dobrovoljca. Prijavili su se Edin i Jelena Jovanović i posao na uređenju kuće je potrajao do zore.

Poslednji komentari
  • jeca Vreme: 14.10.2013 10:25h

    Bogo moj, a svi oni tako lepo skockani, markirana garderoba, parfemi.... Pa jesu l takvi svi VIP-ovci? Ili samo oni koje pozovu na "Farmu"?

  • pop Vreme: 14.10.2013 11:41h

    odvratno,sto pre ukinuti ovu i slicne emisije.ljudi pa to gledaju i deca,pa zar takvi da im budu uzori?sve sami propali ,, umetnici''i ,,pevacice'' !

  • nedjo Vreme: 15.10.2013 17:11h

    pope,pa to gledaju deca?? mislim stvarno....ti ne daj tvojoj deci da gleda...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP