Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

POPRIČALE JELENA I MARIJANA

"Zbog tebe sam ispala budala, što se nisi drugačije ponašala?!

Autor: A.O. | 30.11.2013 - 10:15:00h | Komentara: 3

Pevačica Jelena Jovanović je nakon svih peripetija oko boravka njenog dečka Edina Škorića i misice Marijane Leontijević u hotelu rešila da želi da sa njom popriča i reši sve nesuglasice koje njih dve imaju.

Jelena Jovanović

Jelena Jovanović | Foto: Nebojša Marković

- Od mene su ovde napravili vešticu. Ja sam samo rekla da me je u trenutku zabolelo kad sam razmišljala da se neko koga volim kupa sa nekim drugim. Svi smo ljudi ovde od krvi i mesa, pa normalno je budem malo ljubomorna, ali ne na tebe - počela je priču Jelena.

- Ja sam ispala budala jer sam svima pričala da Edin nikad ne bi ušao u đakuzi sa nekom drugom, a vi dolazite i hvalite se da ste bili zajedno u kadi. Pa ko se ne bi iznervirao, koga ne bi zabolelo? - upitala je pevačica, pa zatim nastavila.
- Ja znam da si ti bila korektna i da se tebi on se ne sviđa. Ko god me je pitao, ja sam rekla da nisam ljubomorna na tebe. Prirodno je da se osećam izdano i malo ljubomorno. Da se razumemo - nisam na tebe ljubomorna, jer nema razloga. Ja ne znam da li mogu da pređem preko svega jer ne želim više da budem povređena. Samo mi to još treba u životu - rekla je Jelena, preneo je "Kurir".

Marijana Leontijević

Marijana Leontijević

Marijana je želela da se nadoveže na njenu priču, ali joj Jelena nije dozvolila.

- Nadam se da si shvatila da je trebalo drugačije da se ponašaš - zaključila je Jelena.
Poslednji komentari
  • mmm Vreme: 30.11.2013 11:26h

    Jelenaaaa za to sto se desilo krivi svog decka Edina, Marijana nije kriva!!!! Edin ti je decko i nije trebao iz postovanja prema tebi to uraditi a Marijana ti nije drugarica bas nju briga to je sve sou. Njega treba da je sramota a ne Marijanu.

  • Marija Vreme: 30.11.2013 14:45h

    Ova deca na farmi su sracunate i unapred pripremljene zrtave tzv.zadruge i produkcije.Sve su uradili da se zavadi sto vise ljudi, da se cuju najodvratnije psovke i vredjanja, da se prikaze nerad, nehijena,lenjivost, nepostovanje ni prema kome pa cak i govor mrznje pri cemu imaju duple arsine.Zorica moze sve ali zato neko drugi ne moze nista.Stimulisu svako zlo, neznanje, nevaspitanje, sve ono najgore u coveku.Zabraniti ovu bruku ODMAH!

  • Snow Vreme: 01.12.2013 00:09h

    Mislim da je Edin Skoric opasna osoba,opsednuta kontrolom i vrlo egocentrican. Mislim takodje da je sklon dominaciji i da zato trazi poslusne i slabe zene -licno se jezim takvih tipova i smatram da ih treba zaobilaziti u sirokom luku.....A tek njegov osmeh- Dr Dzekil & Mr Hajd bi mu pozavideli na njemu -jezivo !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP