Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

FILIP TAKTIZIRA?

Želi da ispadne da
je imao seks sa Stanijom!

Autor: Puls | 10.06.2013 - 17:04:00h | Komentara: 4

Taktički pravi afere?

Filip Panajotović

Sve više gledalaca primećuje da maneken Filip Panajotović namerno dovodi do sumnjivih situacija kako bi ispalo da je on imao seks sa Stanijom Dobrojević, što je starleta i sama prokomentarisala kada mu je juče zamerila zbog toga. Naime, on je hteo da ispadne da je bilo seksa dok su njih dvoje bili zajedno u kupatilu, međutim, ona mu je kasnije rekla da to više ne radi.

Poznato je da je Filip od početka veze sa starletom nju nagovara da imaju seks, ali pošto je više puta doživljavao javne ispale od Stanije, očigledno, da ne ispadne da je on taj koji je više puta ostao uskraćen, shvatio je da će svoj status „plejboja“ u javnosti jedino sačuvati ako napravi aferu i ostavi sumnju gledaocima da je bilo seksa.
I sama voditeljka Aleksandra Jeftanović je rekla Filipu kada je on izbačen sa „Farme“ da je izgubio svoj status srcolomca, a izgleda da je on nameračio da taj status povrati, ali kroz lažne afere.
Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 10.06.2013 17:27h

    Debil.

  • nedjo Vreme: 11.06.2013 00:08h

    kakva nistarija!

  • you tube Stanija-Filip sex?! Vreme: 11.06.2013 02:40h

    Seksa je bilo...samo je video oznacen "private" i sklonjen sa you tuba.Stana je stenjala prilicno glasno,dok je Filip "zadovoljavao." Bilo je to 6 maja izmedju 1 I 3.po ponoci.Isti video je oznacen "private" I na farma-srbija sajtu. Ako ga je produkcija prenosila uzivo,ne znam zasto je naknadno sklonjen, Zasto isto tako nisu sakrili Jovanino I Danijelovo seksanje. Ocigledno da se neko trudi da predstavi Staniju kao postenu devojku,a Jovanu kao k.....Istina je obrnuta,to svi znamo....Mozete I sami da pogledate na:...you tube Stanija-Filip sex?!

  • ruzica Vreme: 11.06.2013 03:22h

    maneken debil pravi nezna sta hoce .stanija ce ga sutniti cim izadje to je zasluzio. neodgojen pokvaren u glavi steta mlad a glup.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP