Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MIKI MEĆAVA:

Žena mi nije zamerila što sam pipkao Seksi Sandru!

Autor: Ekipa Alo! | 11.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Nakon što je u nedelju uveče glasovima publike izbačen iz rijalitija “Farma”, Miki Mećava je za naš list podelio svoje prve utiske i otkrio da mu supruga nije zamerila što je jednom prilikom pipkao Seksi Sandru.

Miki Mećava

Miki Mećava | Foto: Mitar Mitrović

- Ništa mi nije rekla. Pipkao sam ja razne žene, a nije mi zamerila ništa za Seksi Sandru. U stvari, niko mi ništa nije zamerio. Ja sam inače većinu žena masirao na “Farmi” što se moglo i videti. Pa, možda je Sandru nešto bolelo tu gde sam je pipkao, pa sam joj pomogao - kaže Miki, koji da je znao da će Gocu Božinovsku vratiti u rijaliti učio bi i borio bi se za opstanak.


- Da sam znao da će vratiti Gocu, ja bih učio. Borio bih se za opstanak na “Farmi”, jer zaista mi je jako dobra prijateljica. Ja sam sa svima njima ostao u dobrim odnosima, sa nekima više sa nekima manje, ali sam sa svima dobar. Inače, moram da kažem da sada kada sam izašao i čuo šta je Zorica Marković pričala, mnogo sam se razočarao u nju - izjavio je Miki za dnevni list “Alo!”
Poslednji komentari
  • sumadinka Vreme: 11.06.2013 11:53h

    Mnogo su gori oni muzevi koji "ne rade javno", Miki bio si najbolji i mislim da pobednika rijalitija ne odlucuju nasi glasovi nego produkcije. Ti si i suvise fin i vaspitan i zato im ne odgovaras, po meni nije ni Goca za tvoje drustvo, ali dobro moras s nekim i da popricas...

  • ina Vreme: 12.06.2013 04:47h

    Miki je jako ljigav muskarac .Jadna njegova zena i deca .Javno ih bruka .Ne postoji zena koja gleda svog muza kako skace po drugim zenama i dira ih i da bi bila OK sa time .Kako se njegova kcerka oseca ? Sva je presrecna sto joj otac masira druge zene i ponizuje pred milionima ljudi njenu majku .Onu mladu devojku Sandu samo sto nije uvukao u krevet i silovao.Ovde u Kanadi bi lezao u zatvoru za ono ponasanje a vi ga dizete u nebesa .FujjJa zaista ne razumem vase komentare po novinama i emisijama .Cemu se vi to divite ? Siledjijama,alkoholicarkama ,mentalno retardiranim budalama po Farmi .ABSOLUTELY DISGUSTING!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP