Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

KO SE TUČE TAJ SE VOLI

Žestoka svađa Stanije i Filipa (VIDEO)

Autor: Smedia | 04.05.2013 - 18:07:00h | Komentara: 5

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su gotovo nerazdvojni. Po ceo dan su zajedno, ljube se, gle, spavaju u istom kevetu, ali sada je došlo i do žestoke svađe između njuh koja je trajala satima! Ono što je bio ''okidač'' jeste trenutak kada se starleta u jednom trenutku dana našla sa Akijem koji se presvlačio, a ona je u šali rekla da neko stane na vrata i čuva stražu da ih ne vidi Filip. Maneken je to čuo i nastao je haos!

Stanija i Filip

Stanija i Filip

Pred sam početak žurke njih dvoje su sedeli na krevetu i pokušavali da rasprave situaciju, a oštre reči su ''pljuštale''.

- Za neke situacije možda bih ja odreagovala milion puta gore, to je sve ok, izvinila bih se zbog toga, ali tvoje ponašanje prema meni ne opraštam! Da smo sada napolju, znaš šta bi sada bilo? Ne da bismo raskinuli, nego, nego... - pričala je Stanija, a Filip se nadovezao i složio sa njom.

- Mei da je ovo bilo ne bih te pogledao više u životu - rekao je maneken.

Starleta mu nije ostala dužna! 

- Ni ja tebe! Rekla bih sad si podigao ton na mene i nikada više, i nikada se više ne bi videli, eto tako bi bilo. A kad pokušavam da ''spustim loptu'' nemoj tako da se ponašaš prema meni. Budeš li još jednom povisio ton i uradio tako nešto više nećemo pričati. On je devet godina mlađi od mene, dete razmaženo kog ja zovem kenjkavac.

Ova svađa trajala je iako su pevači koji su došli na ''Farmu'', Aleksandar Ilić i Jovana Pajić, ulazili u sobu i pokušali da ih nagovore da dođu u trpezariju. Na kraju, kada je muzika počela, maneken i starleta s nekako uspeli da se pomire i zagrle, ali cele večeri njihovo raspoloženje bilo je loše. 

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 04.05.2013 21:45h

    u svim dosadasnjim rijalitijima bilo je ljubavi,ali ova je stvarno nesto posebno hteo to ko da prizna ili ne,ovakav spoj lepote,harizme,dobrote,ostroumnosti retko se srece kod parova,a oni su sve to i od sveg srca im zelim ne samo uspeh u farmi nego i van nje i da mi budu uvek ovako lepi i mudri da nadmudre sve ove lisice koje nemaju svoju istinsku srecu pa kvare tudju,ali neko sa nama upravlja od gore i ja mu se molim da nikada ni jednu ljubav ne ugasi a posebno ne njihovu,ljubim ih punoo,tako bih volela da ih upoznam

  • djuradj Vreme: 04.05.2013 21:55h

    filipe brate uzivaj i otkaci sve koji te huskaju protiv stanije,ona je pokazala svoj karakter i pamet na kome joj mogu ,gledajuci ih u istom ,samo da zavide,sto ih i pogubljuje kada je ona u pitanju i ja sam bio u slicnoj da ne kazem istoj vezi,slusao sam samo sebe i danas sam srecan druze ,zato sve koji ti se petljaju u emocije te vrste otkaci....navijamo za vas

  • brano Vreme: 05.05.2013 15:51h

    Stanija je ista Milena Ceranic sa Farme 2....Isssstttiiii "kvalitet"..............

  • nedjo Vreme: 27.05.2013 03:36h

    kad se vec slika gola sta ce joj skrivanje dok se presvlaci...

  • Kaca Vreme: 07.07.2013 08:50h

    Boze,ja dosadnije ljude od Filipa i Stanije nisam videla do sada ni u jednom rijalitiju,brate smaraju sve vreme,koje su ono rasprave,otprilike kao kod pubertetlija,a tek njegove misaone sposobnosti,tuga.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP