Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

KLETVE NA SVE STRANE

Zorica Ceci: Ja da sam ti upalila sveću više se ne bi digla! (FOTO)

Autor: Pulsonline | 21.10.2013 - 10:00:00h | Komentara: 2

Farmeri sa Zoricom Marković na čelu sinoć su kitili Mis Svetlanu raznim predmetima dok je ona spavala, a kada se probudila Ceca je pobesnela i počela da baca kletve.

Mis Svetlana zatrpana u sopstvenom krevetu

Mis Svetlana zatrpana u sopstvenom krevetu

Noćas na imanju je bila poprilično zanimljiva. Farmeri su pismom obavešteni da će ove nedelje organizovati svadbu u tradicionalnom duhu. Sa obaveštenjem stigle i dve kutije u kojima su bila imena muških i ženskih farmera iz izvlačila su se imena mlade i mladoženje. Lepi Mića je izvlačio koverte i izvukao Slobodana Đurkovića koji će na svadbi biti mladoženja i Jelenu Golubović koja je dobila ulogu mlade.

Sloba našalio da je samo molio Boga da ne bude on mladoženja, a Jelena Golubović mlada i da se to baš desilo, dok je glumica bila presrećna što je dobila glavnu ulogu u farmerskoj svadbi.

Podeljene su i ostale uloge pa će roditelji mlade biti Zorica Marković i Šeki Turković, a mladoženje Suzana Petrović i Edin Škorić. Kum je Boris Stamenković, a stari svat Marko Vukotić. Brat mlade će biti Ivan Marinković, a matičar Lepi Mića.

Zorica

Zorica Marković

Nakon podela uloga Zorica i novi farmer Aleksandar Marinković Japi su otišli iza poljskog WC-a gde su sve vreme ogovarali Edina Škorića. Njih dvoje su za Edina rekli da je ljigav, da je pokvaren, da je ubio duh Jelene Jovanović, da je jako namazan i da sve sa Jelenom što radi radi zbog marketinga.

Nakon povratka u kuću, Zorica i Japi su nastavili da zabavljaju gledaoce i farmere. Njih dvoje su zajedno sa Slobodanom Đurkovićem i sa Hristijanom Todorovskim napravili cirkus od Miss Svetlane. Dok je ona spavala oni su njoj stavljali cvet u usta, ukrašavali je sa sunčanim naočarima, grudnjacima, prazilukom, kupusuom, četkom, čizamam za polje i drugim.

Ona je sve vreme spavala i ništa nije primećivala i na kraju je izgledala kao neki aranžman ili pokretna instalacija i tek se kasnije probudila, a Zorica se napravila budala i samo prokomentarisala: „Ju, nema smisla šta su ti uradili.“

Ceci nije bilo ni malo svejedno kada je videla šta je sve na njoj i kasnije je čak histerično bacila kupus koji joj je bio na krevetu. Posle je krenula da baca lišće po krevetu Slobi, a najbesnija je bila zato što joj je na krevetu bila sveća. Ona je počela da viče i da baca kletve i počela da proziva i Zoricu, na šta joj je ona rekla:
–Ja da sam ti upalila sveću više se ne bi digla!

Poslednji komentari
  • DADA Vreme: 21.10.2013 13:28h

    Zorica katastrofa samo ogovara i blati farmene zavisi kad skim prica i ona sve smije a drugi ne krsi pravila a produgcije je nekaznjava a druge da zalosno.Toliko o fer pleju na farmi

  • nina Vreme: 21.10.2013 14:21h

    mislila sam da od maje nikolic nema veceg zla,ali zorica markovic je nadmasila za dve duzina !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP