Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

MARKOVIĆEVA DEMANTUJE DA JE TUKLA DOBROJEVIĆEVU

Zorica: Da sam Staniju počupala, razbila bih je! (FOTO)

Autor: A. R. - A. V. | 18.05.2013 - 18:48:00h | Komentara: 4

Zorica Marković, koja je izbačena iz rijalitija “Farma” zbog napada na Staniju Dobrojević, smatra da je sam postupak produkcije nepravedan i dodala da bi, da je zaista počupala starletu, ona ostala na podu.

Zorica napada Staniju

Zorica napada Staniju

- Tu noć je na farmi bilo klanje. Maske su pale i svi su pokazali svoje lice. Ja takav ološ u životu nisam srela. Užas od monstruma, to su monstrumi koji gaze preko leševa. Stanija je mene strašno izvređala i ja sam joj samo odgovorila. Ona više nije imala koga da napada i krenula je na mene jer vidi konkurenciju. Ja sam je izvređala i htela sam da je polijem pivom koje je Ekrem držao, imam tamo šest, sedam svedoka. Kad sam krenula da je polijem, nju su Filip i Danijel povukli i mene je neko zadržao, tako da je nije dotakla ni kap piva. Nikakav fizički kontakt između nas dve nije postojao. Pa ja da sam je počupala, razbila bih je, ostala bi na podu, jer ja kad bijem, onda stvarno bijem. Znam kakva su pravila na farmi, tako da je zbog toga nisam takla - izjavila je Zorica, koja se osvrnula i na događaj sa Saškom Karan.

Okršaj Zorice i Stanije

Okršaj Zorice i Stanije

- Saška je dobro, po meni je ta situacija bila za diskvalifikaciju, a ne ono što sam ja uradila. Još nisam ni znala ništa, samo je pismo stiglo oko pola tri. U pismu je pisalo da sam diskvalifikovana. Pa meni, Ljuba kad je iščašila zglob nije bila izbačena, a ja imam uverenje od njihovih lekara da imam povredu. Ništa meni nije jasno - kaže Markovićeva.

Stanijin brat: Zorica je dokazala kakva je!
Nakon incidenta koji se dogodio između Zorice Marković i Stanije Dobrojević, pozvali smo Stanijinog brata Sanija Dobrojevića da nam prokomentariše ovu situaciju.
- Stanija je dokazala i pokazala koliko je jaka! Ona je žena zmaj! Ponosni smo na nju, voleli bismo da ostane do kraja i svima pokaže koliki je borac. Što se Zorice tiče, ta žena je dokazala ko je ona, na snimku se vidi da je napala Staniju, ne bih joj davao reklamu - rekao nam je Sani.
 

Inače, izbacivanju Zorice Marković prethodila je žestoka svađa koju je započela folk pevačica jer je smatrala da Staniju niko ne treba da čeka i da je ona niko i ništa.
- Ko si, bre, ti da mi tebe čekamo, folirantkinjo jedna. Klošarko jedna! Ti hoćeš da je**š sve nas! Kokoško plastičnih sisa i guzice! Imaš neku tužnu priču da nemaš oca i ostalo i očekuješ na taj način da skupiš poene. Šta treba, da plačemo nad tvojom sudbinom?! Prostitutko jedna! Idi, bre, i skini se gola! Idi, bre, pu*i, pošto voliš da pu*iš i pu*iš za pare. Ja se ne je*em za pare kao ti - pričala je Zorica Staniji, na šta je starleta odgovorila:
- Tužiću te za sve ovo, ali nemam šta da ti uzem jer si propala i nemaš prebijene pare. Da imaš, ne bi bila ovde na farmi. Ti si ološ i zlo jedno!
 
Poslednji komentari
  • ZIKA Vreme: 19.05.2013 06:10h

    Nemogu da shvatim da niko nece da pomogne ovoj zeni koja je ozbiljno bolesna.Pazite dase ne ponovi Ilanca.

  • rajke Vreme: 19.05.2013 10:54h

    zorica je pokazala koje ološ,i ko so olši u takozvanoj estradi pa valjda je mogla pogledat snimku i fino se izvinit i onda se sakrit da se više nigde ne pojavljuje.

  • Balkanac Vreme: 19.05.2013 12:03h

    Slican slicnome....

  • igor Vreme: 19.05.2013 15:56h

    Koja bre zorica markovic,propala kafanska pevacica,koja je svima pokazala kakav covek ne treba da bude.onu kolicinu psovki,jeda i mrznje koju je pokazala davno se nije videla.to su sve bivsi pevaci koji vise nemaju prodju ni u najgorim birtijama pa su preko farme pokusali da cupaju situaciju ali im ni to nije uspelo,ostali su tamo gde su bili i pre farme,na dnu dna.tu im je i mesto

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP