Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Farma

NOĆAS NA FARMI!

Zorica: Edin i Jelena su imali seks i u krevetu, i u pušnici!

Autor: Puls | 30.11.2013 - 11:45:00h | Komentara: 5

Pitanja gledalaca su sinoć iznenadila farmere. Oni su se nadali da će biti organizovana žurka, kao i obično. Mnogima su bila postavljanja nezgodna pitanja, kao na primer koga su ogovarali od farmerma.

Farma 5

Borisu Stamenkoviću je postavljeno pitanje da li je iskreno zaljubljen u Katarinu Grujić, a jedan drugi gledalac je upitao i njega i Edina Škorića zašto koriste svoje partnerke da bi ostali što duže u rijalitiju. Stamenković je tvrdio da je iskreno zaljubljen u Katarinu i da je ne koristi, a isto je tvrdio i Edin.
Jelenu Golubović su najčešće gledaoci osuđivali zbog toga što 90 dana ne radi ništa na imanju, a ona se vadila da je bolesna i da je na poštedi.
Jelenu Jovanović su gledaoci upitali za njenu glumu na „Farmi“ kao što je glumila i sa Tutom, a ona se pravila da ne razume pitanje. Noćas je raskrkinkana laž Edina i Marijane Leontijević da su bili dva metra razdvojeni na francuskom ležaju u hotelu. Kako je video snimak pokazao, oni su u krevetu bili mnogo bliži, a čak je prikazan i trenutak kada Edin gleda u Marijaninu guzu dok nju maserka masira.
Marijana je inače često izbegavala da konkretno odgovori na pitanja, naročito kada je tema bila to da ogovara Katarinu Grujić ili da je htela da rasturi vezu Borisa i Kaće.
Danimir Vajs je najčešće noćas osuđivan zbog toga što najviše laže, a Saru Trajanović su zamolili da prizna da je zaljubljena u Ivana Marinkovića i da je čak jedino ljubav između njih dvoje iskrena.
Borisa su noćas povredile reči Ivana Marinkovića koji je jednom prilikom rekao da bi maneken davno bio izbačen sa „Farme“ da nije u vezi sa Katarinom Grujić. Ivan je potom i u lice rekao Borisu da je nezanimljiv i da uopšte nije duhovit, i da je samo zbog Kaće i dalje na imanju.
Najviše je zaintrigirala Zorica Marković kada je prilikom jednog pitanja otkrila da misli da su Edin i Jelena Jovanović imali seks u pušnicu jer su pre toga imali seks ispod jorgana jer ih je ona videla pošto spava blizu njihovog kreveta.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 30.11.2013 12:40h

    ALO BRE,Jel ta Zorica neka evidenticarka, ko je, kada je, gde je i s kim je...il to iz nje govori neka slna zavist POTKOVANA SILNOM ZELJOM

  • MT Vreme: 30.11.2013 21:27h

    Zorica je zlo najvece moguce! Ona izigrava postenje i neinformisanost a sve zna sta ko radi, ko koga muva,i da ne nabrajam.Njoj je produkcija dozvolila SVE pa i vredjanje na nacionalnoj osnovi.Puna sebe, polupoismena, lazna "institucija" (sta bi Tesla trebao da bude?),spletkarusa i los covek.Produkcija igra kvarnu ulogu i namesta glasove kako ona zeli, montira pitanja,kaznjava i izbacuje kako ona zeli.Ostavlja kofliktne licnosti koje jos i podbada da budu gori nego su! Srbijo, medju sljivama!!!!!!!!!!!!!!!!

  • TODOR Vreme: 01.12.2013 10:27h

    Da Ekrem hitno smuva Zoricu. Ona bi odmah prihvatila i sarađivala pri snimanju erotskih scena.

  • Sandra Vreme: 01.12.2013 11:58h

    Zorica "dopisni" clan Farme ahahahha

  • ZIKA Vreme: 01.12.2013 12:48h

    Sav bes nezadovoljstvo i zloba su posledica toga sto je i ona zaboravila kako izgleda ona stvar.Nikad zvanicno nije bila u braku ima decu a nevina.Za GINISA.Ukoliko nebude izbacena sa FARME tuzicu PINk televiziju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP